Joost Brink oud-afstudeerder bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Joost! Joost is 4e-jaars student Land- en Watermanagement aan de Hogeschool Larenstein en is bij StadLandWater bezig met zijn afstudeeropdracht. Hij is bezig met een onderzoek om te komen tot een effectieve strategie voor het afkoppelen van regenwater op particulier terrein.

Joost: “Ik heb voor StadLandWater gekozen omdat het bedrijf goed aansluit bij mijn interesses. Het onderzoek wat ik momenteel doe is leuk en interessant, maar wat ik daarnaast mooi vind is dat ik ook de kans heb gekregen om concreet mee te draaien in lopende projecten. Zo kan ik mijn afstuderen goed combineren met het opdoen van nog meer praktijkervaring”.

Joost draait mee op onze vestiging in Goor. Joost: ”Het fijne is dat ik zowel af en toe op kantoor aanwezig kan zijn als thuis kan werken. De begeleiding is goed. Collega’s zijn zeer behulpzaam en ik krijg – ondanks corona en het feit dat er ook veel collega’s thuis werken – snel reactie op mijn vragen zodat ik verder kan.”

Hoe zou Joost StadLandWater omschrijven? “Ik zie StadLandWater als een bedrijf waar je veel kan leren, waar je fouten mag maken, waar je vrijheid krijgt, maar ook veel verantwoordelijkheid. Ik vind het leuk dat je projecten van A tot Z meekrijgt, je werkt voor mijn gevoel daardoor ook mee aan een concreet en zichtbaar resultaat. Daarnaast is de sfeer prettig met fijne collega’s.”

Joost Brink Afstudeerder Bij Stad Land Water

Zelf stage lopen of afstuderen bij StadLandWater?

Zit jij in je derde of vierde jaar van de opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek? En ben je op zoek naar een goede stageplek? StadLandWater heeft altijd plek voor één of meerdere derde- en vierdejaars studenten van het MBO en HBO. Heb je interesse?

Jelle Kievitsbosch oud-trainee bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Jelle! Jelle is vanuit zijn rol als trainee binnen Traineeship Civiel Oost van VD detachering op dit moment werkzaam bij StadLandWater. Na zijn traineeperiode bij Gemeente Enschede en Abbink Boekelo Wegenbouw zit hij nu bij StadLandWater. Gedurende een periode van 8 maanden is hij werkzaam op onze vestiging in Apeldoorn. Daarna gaat hij nog voor 8 maanden naar NTP.

Lees verder

Jelle Kievitsbosch Trainee Bij Stad Land Water

Laura Sligman oud-stagiaire bij StadLandWater

Graag stellen wij je voor aan Laura! Laura is 3 jaars studente Civiele Techniek aan de Hogeschool Saxion en loopt sinds 1 maart stage bij StadLandWater. Hoe bevalt het haar bij StadLandWater?

Lees verder

Laura Sligman Stagiaire Bij Stad Land Water

Robin Nijhof oud-stagiair bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Robin! Robin is 3e jaars student Civiele Techniek aan de HAN en loopt sinds 1 februari stage bij StadLandWater. Waarom heeft Robin eigenlijk voor een stage bij StadLandWater gekozen?

Lees verder

Robin Nijhof Stagiair Bij Stadlandwater