Civiel advies

Als allround civieltechnisch bureau krijgen we dagelijks bevestigd dat alles met elkaar samenhangt. Daarom denken wij verder dan de vraag. We zijn geïnteresseerd in de voorgeschiedenis. We verbreden het blikveld door ook andere factoren te bespreken. En we denken 3 stappen vooruit om er zeker van te zijn dat de gewenste oplossing ook op de lange termijn houdbaar is. Allround denken noemen we dat. En dat levert robuuste adviezen op.


 HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG IN CIVIEL ADVIES?

Civieltechnisch advies

Noem uw civieltechnisch probleem en er schieten gelijk 6 scenario’s door ons hoofd. Door uw ervaring en die van ons samen te brengen, komen we altijd uit tot een passende oplossing.

In de praktijk
Renovatie 4 gemalen gemeente Olst-Wijhe

Engineering en ontwerp

Een goed doordacht (schets)ontwerp betaalt zich uit in een goedlopende uitvoering. Wij doen beide en weten daardoor als geen ander aan welke eisen een goede voorbereiding moet voldoen.

In de praktijk
Sloopbestek laten maken door StadLandWater

Toezicht en directievoering

StadLandWater houdt grip op uw project. We zijn het aanspreekpunt op alle fronten. We zijn uw adviseur. En we vormen de spil tussen u, aannemers en derden. Zo borgt u kwaliteit en voorkomt u teleurstelling en onnodig hoge kosten.

In de praktijk
Toezicht winkelcentrum Keizerslanden in Deventer

Quickscan riolering

Met onze quickscan kiest u voor een integrale benadering: we koppelen bovengrondse informatie aan ondergrondse. Een duurzame aanpak die ook nog eens kostenbesparend is.

Lees meer

Mechanische riolering

Noem uw probleem en wij weten de oplossing.
Voor de aanleg van nieuwe leidingen, de optimalisatie van systemen, voor ontwerpen of berekeningen tot en met de aanbesteding, de directievoering, en het beheer en onderhoud.

In de praktijk
Unieke aanpak Raalte voor overbelaste drukriolering door hemelwater

Relining en rioolrenovatie

Relining en rioolrenovatie zijn onze specialiteit. We kennen de markt door en door, werken alleen samen met de beste aanbieders en beschikken over voldoende capaciteit om elke opdracht uit te voeren.

Lees meer