Uitvoeringsbegeleiding

Op tijd, binnen budget en met een dijk van een resultaat.

Heeft u onvoldoende capaciteit of ontbreekt het u aan kennis, schakel dan externe uitvoeringsbegeleiding in.

Op tijd, binnen budget en met een dijk van een resultaat

Elk project dat u in uitvoering hebt, vereist tijd en aandacht. De kwaliteit van het werk moet gecontroleerd, de voortgang en de planning moeten bewaakt en budgetten mogen niet overschreden worden. Uitvoeringsbegeleiding is dan ook een tijdsintensieve taak. Heeft u onvoldoende capaciteit of ontbreekt het u aan specifieke kennis, schakel dan externe uitvoeringsbegeleiding in.

Onze toezichthouders en directievoerders zijn door de wol geverfd en tackelen in alle rust allerhande vraagstukken, ook onder tijdsdruk. Hun kennis reikt namelijk verder dan uitvoeringsfase. Onze uitvoeringsbegeleiders komen bovendien nooit alleen. Zij hebben een heel team van mensen achter zich met specialistische kennis over riolering, asfalt, de juridische kant van contracten en meer. StadLandWater beschikt daarnaast over voldoende capaciteit en we zijn altijd bereikbaar. Dus heeft u tussendoor een vraag: gewoon even bellen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700