Vacature Adviseur Stedelijk Water

StadLandWater Civiel Management en Advies zoekt een nieuwe collega

Jouw profiel
Jij weet alles over het functioneren van binnenstedelijke afwateringssystemen. Je hebt ervaring met het geven van advies daarover en jouw interesse gaat verder dan alleen de werking van ondergrondse leidingstelsels. Ben je toe aan een nieuwe werkomgeving of wil je graag meer doen met je vakspecialisme stedelijk water? Dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Vanwege de groeiende vraag uit de markt breiden wij ons team uit met een Adviseur Stedelijjk Water. Iemand die opereert op het vlak waar systemen van Stad & Water en Land & Water elkaar tegenkomen. Sluiten jouw profiel en ambitie hierbij aan, dan voldoe je al aan onze belangrijkste voorwaarde. Bij ons werkt het nou eenmaal anders dan bij soortgelijke adviesbureaus. Wij focussen niet op opleidingsniveau, maar op werk- en denkniveau, inzet, ambitie en persoonlijke kenmerken.

Ons bedrijf
Wij zijn een allround civiel management en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Deventer. Dat betekent dat opdrachtgevers bij ons terecht kunnen voor onderzoek en advies, engineering, projectmanagement en alles wat daartussen zit. Zij schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. We onderscheiden ons in de markt door kennis en kunde in huis te hebben over riolering. Hierdoor groeit de vraag naar onze dienstverlening en hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit. We zoeken iemand die vanuit een adviserende rol de verbinding legt tussen beleidsaspecten, beheertaken en projectwerkzaamheden binnen de vakspecialisatie stedelijk water.

Jouw werk
Je komt te werken in een hecht team van 14 medewerkers. Jouw dagelijkse werk draait om het (laten) opstellen van Gemeentelijke Rioleringsplannen en zorgen dat de taken in deze plannen worden uitgevoerd. Je herkent knelpunten en bent in staat nieuwe en praktisch uitvoerbare oplossingen te bedenken en door te rekenen. Denk aan het geschikt maken van leidingstelsels in combinatie met groenblauwe maatregelen op maaiveldniveau om meer extreme neerslag te verwerken.

Verder adviseer je onder meer gemeenten, waterschappen en aannemers over planmatig beheer en onderhoud van riolering en werk je samen met partijen als provincies, woningbouwverenigingen, bouwers en particulieren.
Wij bieden je een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Natuurlijk zorgen wij ook voor een goede begeleiding, prettige werkomgeving en gunstige voorwaarden. Via onze internetsite, LinkedIn, Twitter krijg je een goede indruk van onze projecten.

Hoe maak je de meeste kans?
Kun jij uitleggen waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor ons bedrijf? Stuur dan een gemotiveerde brief waarin je uitlegt wie je bent, wat je kunt en waar je binnen ons bedrijf mee aan de gang wilt. We vinden het bovendien belangrijk dat je past binnen ons team. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan ga je ook in gesprek met je mogelijk nieuwe collega’s.

Interesse?
Reageer dan vooral en richt je sollicitatie aan StadLandWater ter attentie van Maarten Stadhouders (vestiging Goor, m.stadhouders@stadlandwater.nl) of Marti Overbeek (vestiging Lichtenvoorde, m.overbeek@stadlandwater.nl). Als je nog vragen of opmerkingen hebt over deze vacature, neem dan contact op via 0547-276389.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, ook niet het vrijblijvend toezenden van cv's.