Tussenjaar of bijbaan

Tijdens je studie weet je al precies wat je later wilt worden. De tijd die je naast school over hebt zet je daarom het liefst in door alvast extra kennis op te doen voor je toekomstige baan. Bij StadLandWater hebben we regelmatig plek voor scholieren en studenten die naast hun opleiding Civiele Techniek, Infra, Watermanagement of Tuin- en Landschapsinrichting graag willen bijleren. Ondertussen verdienen ze mooi wat bij voor bijvoorbeeld het maken van die mooie reis na het behalen van hun diploma.

Of misschien geldt voor jou wel dat je nog niet precies weet wat je wilt doen nadat je je diploma hebt ontvangen. Je overweegt daarom een jaartje te gaan werken voordat je met je vervolgopleiding start. Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wil je een jaar lang parttime werken en tijd over hebben voor de dingen die je leuk vindt? Werken en festivals bezoeken, sparen voor de vervolgopleiding of een mooie reis? Bij ons kan het.

Solliciteren?

Solliciteren voor werk tijdens je tussenjaar of een bijbaan bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze dan naar s.briggeman@stadlandwater.nl.

In zijn tussenjaar is Guy projectmedewerker

Van november 2022 tot en met april 2023 heeft Guy stage gelopen bij StadLandWater. Na het afronden van zijn MBO opleiding Middenkaderfunctionaris Infra in juli was hij van plan om Civiele Techniek te gaan studeren aan Saxion Hogeschool Enschede. Hij besloot echter eerst een tussenjaar te nemen. En hoe hij dit tussenjaar invult? Als projectmedewerker bij StadLandWater!

Lees verder