Samen op pad

StadLandWater werkt vanuit drie vestigingen in Oost-Nederland: in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Op die vestigingen houden in totaal ruim 20 collega’s zich bezig met projectmanagement, klimaatadaptatie, infrastructuur en nog veel meer. De dagen vliegen voorbij. En dan is het goed om af en toe even bewust stil te staan bij het mooie team dat we met elkaar vormen. Want dankzij dit team kunnen we doen wat we leukst vinden: gave projecten realiseren in de stad, op het land en rondom het water. Daarom organiseren we steevast vlak voor de zomer- en kerstvakantie een activiteit voor alle collega’s. Die activiteiten zijn verrassend en nooit hetzelfde. We hebben lol met elkaar en praten bij. 

Halfjaarlijks overleg

Twee keer per jaar hebben we een halfjaarlijks overleg op een interessante locatie. Tijdens dit overleg komen we bij elkaar om ervaringen te delen, kennis op te doen en te luisteren naar enkele presentaties van collega’s. De directie praat iedereen bij over de laatste stand van zaken en bespreekt nieuwe ontwikkelingen. Zo blijf je betrokken bij de koers die we varen en wat er speelt. 

Een van de halfjaarlijkse overleggen in 2022 vond plaats in Deventer waar we de Lebuïnuspleinen bezochten. In het artikel: 'Samen de bodem in: wie gaat het eerst?' lees je meer over de werkzaamheden van StadLandWater rond deze pleinen in Deventer. Daar hebben we ook een mooie video van:

Personeelsfonds

Het personeelsfonds is een fonds waarmee we fiscaal aantrekkelijk bedrijfsuitjes financieren. Elke medewerker levert hiervoor een kleine bijdrage vanuit zijn nettosalaris en StadLandWater verviervoudigt dit bedrag. Van deze pot gaan we jaarlijks samen op ontdekking. We maken het gezellig, het is inhoudelijk leerzaam, en je leert je collega’s weer wat beter kennen.

De wereld redden met OpStapLandWater

Werken op 3 kantoren, zie je elkaar dan wel eens? Jazeker! Want naast de locatie-overstijgende projecten en vaste overlegmomenten waarop iedereen bij elkaar komt, is er ook een personeelsvereniging die zich inzet voor verbinding en lol met elkaar. Op 14 maart organiseerde de PV OpStapLandWater een uitje in Zutphen.

Is het gelukt? Lees verder...