Infrastructuur

Voor robuuste verbindingen door stad, over land en over water.

U kunt ons in alle fasen van het project betrekken. Wij staan garant voor doordachte verbindingen door stad, over land en over water.

Voor robuuste verbindingen door stad, over land en over water

In een steeds drukker wordend Nederland vragen nieuwe wegen om een doordacht ontwerp. Dat ontwerp moet namelijk zorgdragen voor de gewenste doorstroming en bereikbaarheid, het liefst door zo min mogelijk nieuwe ruimte in te nemen.

Bestaande wegen vergen onderhoud. Ook daarvoor bent u bij StadLandWater aan het juiste adres. We hebben namelijk al tal van wegprojecten in goede banen geleid. Onze kennis en ervaring reikt inmiddels zo ver dat als wij naar een bestaande weg kijken, we meestal al weten wat er aan de hand is en welke stappen doorlopen moeten worden om tot de gewenste nieuwe situatie te komen. Doe er uw voordeel mee.

In, over en langs het water

Onder de verantwoordelijkheid van de wegbeheerder vallen niet alleen wegen, maar ook waterbouwkundige constructies, zoals de aanleg of het herstel van bruggen, beschoeiingen en damwanden. Dergelijke aanpassingen in, over of langs het water kennen zowel technische haken en ogen als milieutechnische, financiële en maatschappelijke aandachtspunten. Een integrale benadering is dan onmisbaar. Heeft u behoefte aan een paar extra, vakkundige ogen? Wij denken graag met u mee.

De verbinding tussen onderzoek, ontwerp en uitvoering

U kunt ons in alle fasen van het project betrekken. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze uitvoeringskennis in de onderzoeksfase, bij het bepalen van maatregelen en/of het vaststellen van het nieuwe ontwerp. Dat is handig, want u weet daardoor precies wat in de praktijk wel en niet werkt. Dat levert een robuust ontwerp op dat functioneert zoals u voor ogen had. Risico’s zijn bovendien aan de voorkant naar beneden bijgesteld en zo voorkomt u meerwerk.

Projecten in Infrastructuur

Duurzaam asfaltonderhoud in Enschede

StadLandWater is als projectleider verbonden aan het duurzame asfaltonderhoud aan de Bosweg in Enschede. We wilden dit project graag zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Niet alleen ten gunste van de gemeente, maar ook omdat het aansluit bij onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Veiligheid en functionaliteit wegen in Putten gewaarborgd

Als wegbeheerder draag je zorg voor het onderhoud van de wegen binnen de gemeentegrenzen. Daarnaast is daar de landelijke opgave om meer woningen te bouwen met alle infrastructurele eisen die daarmee gepaard gaan. Ondertussen groeit de behoefte aan standaardisatie van gegevens en werkprocessen.

Bouwteam fietssnelweg F35

De 62 kilometerslange fietssnelweg F35 loopt van Nijverdal naar de Duitse grens en heeft zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal. StadLandWater is uitgenodigd bij te dragen aan de realisatie van de laatste anderhalve mijl van de F35 tussen Hengelo en Enschede.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700