Infrastructuur

Voor robuuste wegen en bruggen.

Kennis en jarenlange ervaring staan garant voor doordachte verbindingen door stad, over land en over water.

Voor robuuste wegen en bruggen

Nieuwe wegen vragen om een doordacht ontwerp dat zorg draagt voor de gewenste doorstroming en bereikbaarheid. Bestaande wegen vergen onderhoud. Voor beide bent u bij StadLandWater aan het juiste adres. We hebben namelijk al tal van wegprojecten in goede banen geleid. Dat doen we op basis van kennis en jarenlange ervaring. Die reikt zo ver dat als wij naar een bestaande weg kijken, we meestal al weten wat er aan de hand is en welke stappen we moeten doorlopen om tot de gewenste nieuwe situatie te komen.

De verbinding tussen onderzoek, ontwerp en uitvoering

We zijn in alle fasen van het project betrokken. Zo brengen we onze ervaring in de uitvoering in bij het uitvoeren van onderzoek, het bepalen van de maatregelen en het vaststellen van het nieuwe ontwerp. Dat is handig, want we weten precies wat in de praktijk wel en niet werkt. Het resultaat: een robuust ontwerp dat functioneert zoals u voor ogen had. Risico’s zijn bovendien aan de voorkant naar beneden bijgesteld en zo voorkomen we meerwerk.

Bruggen zijn een aparte tak van sport

Onder de verantwoordelijkheid van de wegbeheerder vallen niet alleen wegen, maar ook bruggen. Hoewel ons zwaartepunt bij wegen ligt, hebben we inmiddels al aardig wat bruggen gerealiseerd, geïnspecteerd en/of er maatregelplannen voor opgesteld. Voorbeeldprojecten zijn: de realisatie van de Vlinderbrug in Lichtenvoorde, opstellen UAV-GC contract en begeleiding van de aanbesteding voor de brug Boompjeswal in Groenlo, uitwerking van een 3D-model van een fietsbrug in Sneek voor het bepalen van het grondwerk en de inspectie van de betonbrug Plein Westermaat in Hengelo. 

Wet- en regelgeving

Een belangrijk aspect van wegbeheer en brugbeheer is de wet- en regelgeving. Die verandert namelijk nog wel eens.
Geen zorgen, bij StadLandWater zijn we goed op de hoogte van de laatste stand van zaken zodat uw weg of brug altijd voldoet aan de voorschriften.

Ons werk in Infrastructuur

Meer dan alleen bruginspectie door StadLandWater

Naast onze kennis op het gebied van wegen en riolering adviseren we onze opdrachtgevers meer en meer op het gebied van het beheer van civiele
kunstwerken als bijvoorbeeld bruggen en waterkerende constructies.

Lift mee op de kennis van onze specialisten

En schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700