Vacature (Junior) Projectleider civiele techniek of cultuurtechniek

In Lichtenvoorde of Apeldoorn

Jouw profiel
Sluit jouw interesse of ervaring aan bij de functie van (Junior) Projectleider civiele techniek of cultuurtechniek? Dan voldoe je al aan onze belangrijkste voorwaarde. Bij ons werkt het nou eenmaal anders dan bij soortgelijke adviesbureaus. Wij focussen niet op schoolniveau, maar op werk- en denkniveau, inzet, ambitie en persoonlijke kenmerken. Dus heb je al wat ervaring opgebouwd en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of heb je een vakspecialisme waar je graag meer mee wilt doen? Dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Ons bedrijf
Wij zijn een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Dat betekent dat opdrachtgevers bij ons terecht kunnen voor onderzoek en advies, projectmanagement en alles wat daartussenin zit. Zij schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Zo houden we ons momenteel ook bezig met het integraal oplossen van waterproblematiek door klimaatveranderingen en met het oplossen van het energievraagstuk via de ontwikkeling van windmolenparken.

We staan bekend om onze kennis en kunde op het gebied van geïntegreerde contractvormen, gebiedsontwikkeling, mechanische riolering en rioolrenovaties. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit als het gaat om projectleiding bij werkvoorbereiding, uitvoeringsbegeleiding en advieswerk.

Jouw werk
Je komt te werken in een hecht team van 17 medewerkers. Jouw dagelijkse werk draait om projecten die zorgen voor de inrichting of herinrichting van de fysieke openbare ruimte. Daarnaast adviseer je onder meer gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers over beheer en onderhoud. Wij bieden je een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede begeleiding.

De projecten
We werken in teams aan projecten met een enorme diversiteit. Dat varieert van traditionele tot meer innovatieve projecten. Zo is StadLandWater regelmatig betrokken bij innovatieve aanbestedingsvormen waar in bouwteamverband nauwer met aannemers wordt samengewerkt. De projectwerkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat, zijn bijvoorbeeld: het leiding geven aan ontwerpteams, het opstellen van contracten, het verzorgen van het aanbestedingstraject en het voeren van directie UAV.

Op onze internetsite, LinkedInTwitter of Instagram krijg je een goede indruk van onze projecten.

Het team
We vinden het belangrijk dat je past binnen ons team. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan ga je ook in gesprek met je mogelijk nieuwe collega’s in Lichtenvoorde of Apeldoorn.

Solliciteren?

Solliciteren voor deze functie bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!Als je nog vragen of opmerkingen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Saskia Briggeman via 0547-276389 of s.briggeman@stadlandwater.nl. Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze naar s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, ook niet het vrijblijvend toezenden van cv's.

Lift mee op de kennis van onze specialisten

En schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700