Vacature Projectleider civiele techniek / openbare ruimte

In Apeldoorn / Lichtenvoorde of Goor

Word jij enthousiast van het bijdragen aan het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte? En sluit jouw ervaring aan bij de functie van projectleider civiele techniek? Dan voldoe je al aan onze belangrijkste voorwaarden. Bij StadLandWater focussen we namelijk niet op opleidingsniveau, maar op enthousiasme, ambitie en ervaring.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij zijn een ambitieuze, innovatieve en groeiende organisatie met veel kennis in huis en korte lijnen. We zijn mensgericht, betrokken en betrouwbaar en staan voor kwaliteit. Met ons team van allrounders en specialisten houden wij ons dagelijks bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. We beheersen daarin het volledige proces: van advies en ontwerp tot engineering en van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten zijn dan ook divers. Zo houden we ons bezig met verschillende vraagstukken, zoals het klimaat adaptief (her)inrichten van de openbare ruimte, de ontwikkeling van windmolen- en zonneparken, rioolrenovatie en mechanische riolering. We hebben daarbij vanuit onze drie vestigingen regionale focus, maar landelijke dekking. We werken voor zowel gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars als aannemers. 

Jij…

… bent iemand die al enige ervaring heeft opgedaan in de rol van projectleider civiele techniek. Een bijdrage leveren aan het duurzaam (her)inrichten van de leefomgeving spreekt je aan. Je houdt je bij StadLandWater bezig met projecten die betrekking hebben op de (her)inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast adviseer je onze opdrachtgevers over beheer en onderhoudsvraagstukken. Je werk is hierdoor heel gevarieerd. Je bent bekend met projectmatig werken en integrale processen en bent in staat om hierin duidelijke doelen te stellen. Bij voorkeur ben je bekend met participatietrajecten en het werken in bouwteams. Je weet mensen en partijen met elkaar te verbinden waarbij je rekening houdt met de belangen van de diverse stakeholders. Je bent communicatief, gedreven, creatief, ondernemend, betrokken en flexibel en houdt wel van een uitdaging. Ontwikkeling is voor jou belangrijk. Je bent een echte teamspeler die weet dat het beste resultaat ontstaat door een goede samenwerking.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de groei van StadLandWater en tegelijkertijd te werken aan je eigen groei. Bij ons zijn er namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van onze kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste, gedreven en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Interesse of liever eerst meer weten?

Dan horen wij graag van jou! Je kan contact opnemen met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als projectleider.

Lees verder

Projectleider Jelle heeft verstand van zaken en groene vingers

Voor de gemeenten Enschede en Putten is onze collega Jelle Kievitsbosch een vaste aanvulling op projectteams. En op kantoor Apeldoorn is hij onze projectleider met verstand van zaken en groene vingers. Wie is Jelle en wat drijft hem? Je leest het in deze blog!

Lees verder