Geldzaken

Salaris en salarisgroei

Bij StadLandWater kun je rekenen op een marktconform salaris met een prettig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Om je salaris marktconform te houden voeren we periodiek een benchmark uit naar de functies die we hebben binnen StadLandWater. Jaarlijks vindt een collectieve salarisverhoging plaats.

Je salaris en salarisgroei heeft ook een individuele component. We kijken niet alleen naar opleiding, leeftijd en werkervaring, maar ook naar competenties, geleverde prestaties en de groei die je laat zien. In hoeverre jij gegroeid bent, blijkt uit de ontwikkel- en doelengesprekken die je voert met je leidinggevende.

Winstdelingsregeling

Als StadLandWater winst maakt, profiteer je daar als medewerker van via de winstdelingsregeling. Wij keren dan aan het eind van het jaar een percentage van de winst uit aan iedere medewerker, ongeacht zijn/haar functie. Voorbereid zijn op de dag van morgen: financiële planning en pensioen

Je leven bestaat uit meer dan je werk. Je kunt daarom periodiek een financiële scan/planning laten maken bij een hiervoor opgeleide, onafhankelijke financieel adviseur. Hij brengt je inkomsten en uitgaven in kaart, kijkt naar wat je nodig heb in welke levensfase en adviseert je vrijblijvend over spaaropties, risico’s en verzekeringen. De kosten hiervoor betaalt StadLandWater. Daarnaast ben je als medewerker automatisch opgenomen in onze collectieve pensioenregeling. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een grote voorstander van persoonlijke ontwikkeling. Kom je net van school en ben je nog niet uitgeleerd? Of ben je meer ervaren en wil je graag een verdiepingsslag maken of een studie volgen? Wij dragen daar graag aan bij via het jaarlijkse ontwikkelbudget. 

Daarnaast kennen we iedereen bij StadLandWater een individueel budget van €250,- toe dat je vrij mag besteden aan iets dat je belangrijk vindt. Geef je bijvoorbeeld op voor een workshop fotograferen met je telefoon of lever een financiële bijdrage aan een evenement van je sportvereniging of aan een activiteit op de school van je kinderen.

Woon-werkverkeer / van huis naar kantoor en verder

Stad Land Water Fiets

Wij vinden duurzame mobiliteit belangrijk. Dus woon je lekker dichtbij kantoor, dan regelen we een (elektrische) fiets van de zaak voor je. Reis je liever met de trein, dan krijg je een NS Business card. Bijkomend voordeel: met één swipe van je Business card parkeer jij je auto bij de P&R, stap je op de trein en pak je op locatie een OV-fiets om het laatste stukje naar je eindbestemming af te leggen.

Medewerkers die voor StadLandWater op veel verschillende plekken moeten zijn, krijgen een leaseauto. Werk je vooral op kantoor, dan ontvang je maandelijks een kilometervergoeding, ongeacht of je met de auto komt, carpoolt of op de fiets naar kantoor rijdt.