Engineering en aanbesteding

Een probleemloze aanbesteding begint met kennis van de materie en de markt.

Elk project anders is, maar onze eerste vraag is altijd dezelfde: Weet u al wat u wilt realiseren en hoe?

Een probleemloze aanbesteding begint met kennis van materie en markt

U bent het vast met ons eens dat elk project anders is, maar onze eerste vraag is altijd dezelfde: Weet u al wat u wilt realiseren en hoe? Afhankelijk van uw vertrekpunt ondersteunen we u eerst met het vinden van de juiste contract- en aanbestedingsvorm. Pas als dit helder is, gaan we aan de slag met het opstellen van het ontwerp en de contractdocumenten en daarna met het organiseren van de aanbesteding.

Weet u precies wat u wilt realiseren en hoe? Dan bent u voor een aanbesteding op laagste prijs bij ons aan het juiste adres. Als dit nog niet duidelijk is organiseren wij voor u met hetzelfde gemak een aanbesteding voor een bouwteam of UAV-GC contract.

Engineering

De engineeringsfase vertaalt ideeën, wensen en eisen naar een ontwerp en bouwt dit ontwerp vervolgens om tot een concreet aanbestedingsdocument. Neemt u hierbij StadLandWater in de arm, dan is uw ontwerp straks te herkennen aan drie kenmerken: 

  • budgetbewust,
  • technisch uitvoerbaar en
  • beheerbewust

Is de ontwerpfase klaar? Dan werken we het ontwerp uit tot een contractdocument in de vorm van een RAW-bestek of programma van eisen. Belangrijk is dat de aannemer aan de slag kan met een ontwerp dat binnen het budget past, dat de technische kaders helder zijn, en dat hij de omvang van het ontwerp en de impact op de omgeving kan inschatten. We doorlopen dit proces op gestructureerde wijze. Samen met u en desgewenst ook met de aanwonenden. 

Aanbesteding

Het opstellen en zo effectief mogelijk uitnutten van contractovereenkomsten vergt aandacht en kennis van de regelgeving en de verschillende contractvormen. Op zoek naar advies? Dan bent u bij StadLandWater aan het juiste adres. U profiteert dan gelijk van onze kennis van de markt. We werken veel samen met aannemers en weten goed waar ieders kracht ligt, waar zij in algemene zin tegenaan zouden kunnen lopen en wat een haalbare planning is. Op deze manier werken we samen met uw inkoopadviseur(s) toe naar een aanbesteding zonder gedoe: een effectief proces, adequate kostenbewaking en maximale benutting van de technische uitvoeringskracht uit de markt. Dit alles doen we volledig onafhankelijk. 

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700