Civiel management

Bij StadLandWater profiteert u van een totaalconcept als het gaat om civiel management. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de inrichting en herinrichting van de openbare ruimte en het beheer en onderhoud ervan. Dankzij een weloverwogen mix van medewerkers met verschillende kwaliteiten en expertises halen wij bovendien steeds het maximale rendement uit ieder vraagstuk. Creatief, oplossingsgericht en altijd lekker praktisch.


HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG IN CIVIEL MANAGEMENT?

Civiel management

Verantwoordelijk en adequaat management vergroot de kans op een succesvolle uitvoering. Dus houden onze projectmanagers stevig grip op de civiele werkzaamheden.

In de praktijk
StadLandWater wint met vooruitstrevende aanpak waterproblematiek

Watermanagement

We letten op duurzaamheid, efficiency en comfort. Drie factoren die leiden tot  kwaliteit én tot besparingen als het gaat om waterbeheer op zowel de korte als de lange termijn.

In de praktijk
Voordelen van hydraulisch doorrekenen bij drukriolering

Gebiedsinrichting

Van gebied naar inrichtingsplan. En van plan naar project en realisatie. Dáár ligt onze kracht. Reken op soepele procedures, objectieve projectvoering, en duidelijke communicatie via één contactpersoon.

In de praktijk
Innovatieve fietsenstalling Kennispark Enschede

Contractmanagement

Het zo effectief mogelijk uitnutten van contractovereenkomsten vergt aandacht en kennis. Uw contractmanager van StadLandWater bewaakt de kosten, realiseert een effectief proces en benut de technische uitvoeringskracht uit de markt maximaal.

In de praktijk
Flinke besparing door gezamenlijke rioolrenovatie

Assetmanagement

U wilt het Beheer Openbare Ruimte (BOR) goed geregeld hebben. Efficiënt en op de toekomst afgestemd. StadLandWater vertaalt de geldende richtlijnen door naar uw praktijksituatie, voert inspecties uit, stelt beheersmaatregelen op, geeft advies en houdt toezicht. Het gevolg: maximale besparingen en een BOR om trots op te zijn.

In de praktijk
Meer dan alleen bruginspectie

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement is als smeerolie in het projectproces. We bouwen duurzame relaties op met betrokkenen, voorkomen conflicten en lossen meningsverschillen netjes op. Zo creëren we draagvlak en maken we de weg vrij voor vooruitgang.