Vacature projectmedewerker / projectcoördinator

Apeldoorn en Lichtenvoorde

Vind jij het een uitdaging om te werken aan de (her)inrichting van de fysieke openbare ruimte? Krijg jij energie van het werken aan uiteenlopende projecten? Heb je ambitie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Kun jij omgaan met een grote mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Apeldoorn en Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een projectmedewerker of -coördinator.

Jouw functie

Jouw dagelijkse werk draait om projecten die zorgen voor de (her)inrichting van de fysieke openbare ruimte. Je werkt voor diverse opdrachtgevers en hebt een breed takenpakket. De werkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld het maken van tekeningen en bestekken, het houden van toezicht of het geven van advies vanuit jouw specialisme. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Wij bieden namelijk een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en (vestiging)-managers.

Ons bedrijf

StadLandWater is een dynamisch en allround management en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij werken op een ambitieuze en doelgerichte manier aan versteviging van onze positie in de markt. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. Van advies en ontwerp tot engineering, van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met het oplossen van waterproblematiek als gevolg van klimaatverandering of het oplossen van het energievraagstuk door de ontwikkeling van zonneparken. 

Daarnaast staan wij bekend om onze kennis op het gebied van geïntegreerde contracten, gebiedsontwikkeling, mechanische- en vrij verval riolering en rioolrenovaties.

Als projectmedewerker / projectcoördinator bij StadLandWater speel je een belangrijke rol in de realisatie van onze projecten. Je bent vanaf begin tot eind bij een project betrokken. Als je bij StadLandWater komt werken, dan behoren de volgende werkzaamheden tot je functie:

 • Het uitwerken van een idee tot technische tekeningen door middel van Autocad of Civil 3D.
 • Het schrijven  van bestekken.
 • Het maken van kostenramingen.
 • Het aanbestedingsgereed maken van projecten.
 • Het bedenken van oplossingen voor vraagstukken die voortkomen uit projecten of bij opdrachtgevers.
 • Deelnemen aan diverse overleggen, zowel intern als bij de klant.

Ons hechte team bestaat uit 24 enthousiaste collega’s. Mensen met verschillende achtergronden qua opleiding en werkervaring. Van (junior) projectmedewerker tot zeer ervaren projectmanager. Van allrounder tot specialist. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit op het gebied van advies, ontwerp en werkvoorbereiding.

Op onze website maar ook via LinkedIn krijg je een goede indruk van onze projecten.

Wat bieden wij

Wij bieden een brede, uitdagende functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste en vakkundige collega’s. Binnen ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden daarnaast:

 • een marktconform salaris;
 • 31 vakantiedagen;
 • mogelijkheid parttime werken;
 • opleidingsbudget;
 • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (door)groei
 • fijne werksfeer
 • pensioenregeling
 • moderne faciliteiten zoals een zit/sta werkplek
 • deelname StadLandWater University
 • afwisselende uitjes

Onze verwachtingen

Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond op het gebied van civiele techniek, of land- en watermanagement. Bij voorkeur heb je al een aantal jaar werkervaring in de rol van tekenaar/werkvoorbereider. Je bent enthousiast, gedreven en leergierig. Daarnaast ben je niet alleen een teamspeler, maar kun je ook zelfstandig werken.

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Saskia Briggeman, 06-1507 7683 of s.briggeman@stadlandwater.nl.

Wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Kun jij ons, op basis van datgene wat je van ons weet, uitleggen waarom jij past bij StadLandWater? Vul het sollicitatieformulier in of stuur je motivatie met CV waarin je uitlegt wie je bent, wat je kunt en waar je binnen ons bedrijf mee aan de slag wilt naar s.briggeman@stadlandwater.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Lift mee op de kennis van onze specialisten

En schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief