Vacature projectmedewerker civiele techniek/openbare ruimte

In Apeldoorn of Lichtenvoorde

Vind jij het een uitdaging om te werken aan de duurzame (her)inrichting van de openbare ruimte? Krijg jij energie van het werken aan uiteenlopende projecten? Heb je ambitie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Apeldoorn en Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een projectmedewerker.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij zijn een ambitieuze, innovatieve en groeiende organisatie met veel kennis in huis en korte lijnen. We zijn mensgericht, betrokken en betrouwbaar en staan voor kwaliteit. Met ons team van allrounders en specialisten houden wij ons dagelijks bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. We beheersen daarin het volledige proces: van advies en ontwerp tot engineering en van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten zijn dan ook divers. Zo houden we ons bezig met diverse vraagstukken, zoals het klimaat adaptief (her)inrichten van de openbare ruimte, de ontwikkeling van windmolen- en zonneparken, rioolrenovatie en mechanische riolering. We hebben daarbij vanuit onze drie vestigingen regionale focus, maar landelijke dekking. We werken voor zowel gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. 

Jij…

… hebt bij voorkeur een MBO- of HBO-diploma Civiele Techniek of Land- en Watermanagement. Een bijdrage leveren aan het duurzaam (her)inrichten van de leefomgeving spreekt je aan. Je bent enthousiast, gedreven en leergierig. Je werkt graag samen in een team, maar kan ook goed zelfstandig werken. Het is prettig als je al enige ervaring hebt opgedaan in de rol van tekenaar/projectmedewerker. Het is echter geen must. Wij kijken vooral naar ambitie, enthousiasme en de wil om jezelf te ontwikkelen. Als projectmedewerker bij StadLandWater speel je een belangrijke rol in de realisatie van onze projecten. Je bent namelijk vanaf begin tot eind bij een project betrokken en werkt daarin nauw samen met je collega’s. Als je bij StadLandWater komt werken, dan behoren de volgende werkzaamheden tot je functie:

  • Het uitwerken van een idee tot technische tekeningen met Autocad of Civil 3D.
  • Het schrijven van bestekken.
  • Het maken van kostenramingen
  • Het aanbestedingsgereed maken van projecten
  • Het bedenken van oplossingen voor vraagstukken die voortkomen uit projecten of bij opdrachtgevers.
  • Deelnemen aan diverse overleggen, zowel intern als bij de klant

Je hebt dus een breed takenpakket. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en (vestigings)-managers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de groei van StadLandWater en tegelijkertijd te werken aan je eigen groei. Bij ons zijn er namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van onze kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste, gedreven en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Liever eerst meer weten?

Dan horen wij graag van jou! Je kan contact opnemen met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als projectmedewerker.

Lees verder