Stage & afstuderen civiele techniek of cultuurtechniek 

In Goor, Lichtenvoorde of Apeldoorn

Zit jij in je derde of vierde jaar van de opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek? En ben je op zoek naar een goede stageplek of afstudeerplek? StadLandWater heeft altijd plek voor één of meerdere derde- en vierdejaars studenten van het MBO en HBO. Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Dit leer je

  • Je maakt op kantoor kennis met een heleboel onderdelen van de civiele techniek of cultuurtechniek zoals bestekschrijver, calculeren, tekenen, inspectie en beoordeling van riolering en gebiedsinrichting en je leert meedenken in oplossingen
  • Door mee te draaien op projecten onder leiding van de projectleiders leer je plannen, oplossingsgericht denken en efficiënt werken 
  • Je gaat mee naar buiten en assisteert de toezichthouder en directievoerder

Dit verwachten we van je

  • Een hele grote dosis inzet
  • De wens om in een korte tijd een heleboel te leren

Solliciteren?

Solliciteren voor een stageplek of afstudeerplek bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze dan naar s.briggeman@stadlandwater.nl.

Wouter volgde zijn MBO-stage voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Civiele Techniek bij StadLandWater

“Zit je er net lekker in, dan is het alweer klaar”, vertelde Wouter over zijn 10-weken durende stage voor zijn opleiding Middenkaderfunctionaris civiele techniek aan het ROC in Hengelo. Ondanks de korte periode wist Wouter al een stempel te drukken op verschillende tekeningen, de 3D-riool inventarisaties en de humor op kantoor Goor.

Lees verder

Oriënterende stage van Demi: van lampontwerp naar ontwerp van de openbare ruimte

Na haar opleiding Design & Styling en een aantal jaar werkervaring in op een kwekerij is Demi ter Bogt begonnen aan de Associate Degree Land- en Watermanagement aan Van Hall Larenstein. Dit tweejarig traject stoomt studenten klaar voor een carrière in de waterwereld. Onderdeel daarvan is een oriënterende stage van 10 weken. En die volgt Demi bij StadLandWater in Lichtenvoorde.

Lees verder

Fleurs stage bedrijfskunde: van financiën tot duurzaamheid

Fleur Beusink, tweedejaars studente Bedrijfskunde aan Hogeschool Saxion, heeft onlangs haar stage bij StadLandWater afgerond. Van projectadministratie tot meerjarenbegroting en van HR tot strategische investeringen: in 20 weken dompelde Fleur zich onder in de veelzijdige wereld van bedrijfskunde bij StadLandWater.

Lees verder

Roy ontwikkelt Leidraad duurzame inrichting leefomgeving als afstudeeronderzoek

Professioneel visser en 4e jaars student Land- en Watermanagement aan Van Hall Larenstein, Roy Vaanholt, viste ook bij StadLandWater niet achter het net: hier kon hij zijn afstudeeronderzoek uitvoeren. In dat onderzoek vertaalde hij het containerbegrip ‘duurzaamheid’ naar een praktische leidraad voor de duurzame inrichting van de leefomgeving.

Lees verder