Stage & afstuderen civiele techniek of cultuurtechniek 

In Goor, Lichtenvoorde of Apeldoorn

Zit jij in je derde of vierde jaar van de opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek? En ben je op zoek naar een goede stageplek of afstudeerplek? StadLandWater heeft altijd plek voor één of meerdere derde- en vierdejaars studenten van het MBO en HBO. Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Dit leer je

  • Je maakt op kantoor kennis met een heleboel onderdelen van de civiele techniek of cultuurtechniek zoals bestekschrijver, calculeren, tekenen, inspectie en beoordeling van riolering en gebiedsinrichting en je leert meedenken in oplossingen
  • Door mee te draaien op projecten onder leiding van de projectleiders leer je plannen, oplossingsgericht denken en efficiënt werken 
  • Je gaat mee naar buiten en assisteert de toezichthouder en directievoerder

Dit verwachten we van je

  • Een hele grote dosis inzet
  • De wens om in een korte tijd een heleboel te leren

Solliciteren?

Solliciteren voor een stageplek of afstudeerplek bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze dan naar s.briggeman@stadlandwater.nl.

Simone Runtutalo afstudeerder bij StadLandWater

Graag stellen wij je voor aan Simone Runtulalo. Simone is 4e jaars studente Land- en Watermanagement aan de Hogeschool van Hall Larenstein en voert haar afstudeeropdracht uit bij StadLandWater.

Lees verder

Simone Runtutalo Afstudeerder Bij Stad Land Water

Laura Sligman stagiaire bij StadLandWater

Graag stellen wij je voor aan Laura! Laura is 3 jaars studente Civiele Techniek aan de Hogeschool Saxion en loopt sinds 1 maart stage bij StadLandWater. Hoe bevalt het haar bij StadLandWater?

Lees verder

Laura Sligman Stagiaire Bij Stad Land Water

Joost Brink afstudeerder bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Joost! Joost is 4e jaars student Land- en Watermanagement aan de Hogeschool Larenstein en is bij StadLandWater bezig met zijn afstudeeropdracht. Hij is bezig met een onderzoek om te komen tot een effectieve strategie voor het afkoppelen van regenwater op particulier terrein.

Lees verder

Joost Brink Afstudeerder Bij Stad Land Water

Robin Nijhof stagiair bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Robin! Robin is 3e jaars student Civiele Techniek aan de HAN en loopt sinds 1 februari stage bij StadLandWater. Waarom heeft Robin eigenlijk voor een stage bij StadLandWater gekozen?

Lees verder

Robin Nijhof Stagiair Bij Stadlandwater