Traineeship civiel oost

Het meest brede, diverse en uitdagende traineeship in de civiele techniek!

Als aankomend civieltechnisch professional heb je de opties voor het uitkiezen en de aanbiedingen vliegen je om je oren! Iedereen wil wat van je, maar wat wil je nu eigenlijk zelf?

Als je net je studie hebt afgerond, kan het lastig zijn om te bepalen wat je écht wilt. Wil je ontwerper of projectleider worden, of toch liever de uitvoering in? Het goede nieuws is: je hoeft nog niet te kiezen! De gemeente Enschede, Abbink Boekelo Wegenbouw, NTP Groep en StadLandWater Management en Advies hebben samen een divers en uitdagend traineeship ontwikkeld waarin jij de tijd en de ruimte krijgt om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen en te onderzoeken wat het beste bij je past. 

Wat je gaat doen? In een periode van 32 maanden ontdek en ervaar jij verschillende functies, werkzaamheden en werkgevers binnen de civiele techniek. Bij ieder van de aangesloten partijen ga je 8 maanden ervaring opdoen. Het leuke is dat je in samenspraak met elke partner in het traineeship zelf je traineeperiode vormgeeft door vooraf te bespreken wat je leerdoelen zijn en welke werkzaamheden daarop aansluiten. Een unieke kans om in een relatief korte periode veel diverse werkervaring op te doen en niet alleen te bouwen aan je kennis en ontwikkeling, maar ook aan een netwerk binnen de regio Oost-Nederland.

En dat is nog niet alles. Gedurende het traineeship ga je onder begeleiding aan de slag met een persoonlijk ontwikkeltraject en volg je een uitgebreid opleidingsprogramma dat bestaat uit een combinatie van trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis en ontwikkeling.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan gelijk aan via traineeshipciviel-oost.nl

Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Saskia Briggeman via 06-1507 7683 of check de interviews met een aantal van onze trainees op de website.

Jelle Kievitsbosch oud-trainee bij StadLandWater

Jelle begon op 1 september 2019 als trainee in het Traineeship Civiel Oost. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, heeft hij het traineeship afgerond en is hij werkzaam als junior projectleider bij StadLandWater Management en Advies. Hoe kijkt Jelle terug op deze periode?

Lees verder