Traineeship civiel oost

Het meest diverse en uitdagende GWW traineeship

Als aankomend civieltechnisch professional heb je de opties voor het uitkiezen en de aanbiedingen vliegen je om je oren! Iedereen wil wat van je, maar wat wil je nu eigenlijk zelf? 

Samen met gemeente Enschede, Abbink Boekelo en NTP hebben wij een divers en uitdagend traineeship ontwikkeld waarin jij de tijd en de ruimte krijgt om je talenten te ontdekken. In een periode van 32 maanden ontdek en ervaar jij verschillende functies, taken en werkgevers binnen de civiele techniek. Een unieke kans om in een relatief korte periode heel veel diverse ervaring op te doen en niet alleen te bouwen aan je ontwikkeling, maar ook aan een netwerk.

De werkgevers waar jij in die 32 maanden ervaring op kan doen zijn:

  • StadLandWater
  • Gemeente Enschede
  • NTP
  • Abbink Boekelo

Wil je meer weten of solliciteren? Ga naar traineeshipcivieloost.nl

Maak kennis met je toekomstige werkgevers!

In deze video maak je kennis met de werkgevers waar jij aan de slag kunt tijdens het Traineeship Civiel Oost.

Jelle Kievitsbosch trainee bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Jelle! Jelle is vanuit zijn rol als trainee binnen Traineeship Civiel Oost op dit moment werkzaam bij StadLandWater. Na zijn traineeperiode bij Gemeente Enschede en Abbink Boekelo Wegenbouw zit hij nu bij StadLandWater. Gedurende een periode van 8 maanden is hij werkzaam op onze vestiging in Apeldoorn. Daarna gaat hij nog voor 8 maanden naar NTP.

Lees verder

Jelle Kievitsbosch Trainee Bij Stad Land Water

Lift mee op de kennis van onze specialisten

En schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief