Jelle Kievitsbosch trainee bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Jelle! Jelle is vanuit zijn rol als trainee binnen Traineeship Civiel Oost op dit moment werkzaam bij StadLandWater. Na zijn traineeperiode bij Gemeente Enschede en Abbink Boekelo Wegenbouw zit hij nu bij StadLandWater. Gedurende een periode van 8 maanden is hij werkzaam op onze vestiging in Apeldoorn. Daarna gaat hij nog voor 8 maanden naar NTP.

Jelle: “Wat ik heel erg leuk vind is dat als je je ambitie uitspreekt bij StadLandWater je kansen krijgt en dat ze de verantwoordelijkheid uit handen durven te geven. Ik ben bijvoorbeeld drie maanden geleden binnen gekomen als projectmedewerker, maar heb steeds meer verantwoordelijkheid gekregen en inmiddels draai ik vijf projecten in de rol van junior projectleider.”

“De begeleiding die ik krijg is goed. Ik spar veel met mijn direct leidinggevende. Voor inhoudelijke zaken kan ik goed terecht bij mijn collega’s. Ondanks corona en de afstand is iedereen via Teams makkelijk te bereiken, waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik er alleen voor sta. Collega’s zijn behulpzaam en het is ook fijn dat er altijd wel een collega is die ergens specifieke kennis over heeft, bijvoorbeeld over riolering of bestekken.“

Jelle ervaart de sfeer binnen StadLandWater als prettig. “Iedereen kent elkaar, de lijntjes intern zijn kort, waardoor je makkelijk kunt schakelen. Het fijne is ook dat het geen hiërarchisch bedrijf is. Iedereen is gelijkwaardig en iedereen is belangrijk.”

Het leukste wat hij tot nu toe heeft meegemaakt? “Dat was toch wel de uitvoeringsbegeleiding en de directievoering op het Berkelriool in Zutphen. Dit was een uniek werk, een klus waarbij veel op het spel stond. Door de ligging van het riool op de bodem van het water was er een risico dat het riool beschadigd zou raken tijdens de inspectie. Maar door goed samen te werken met de opdrachtgever en de aannemer en de juiste plannen en voorzorgsmaatregelen te treffen en risicoanalyses te maken, hebben we het project gezamenlijk tot een goed einde kunnen brengen.”

Jelle Kievitsbosch Trainee Bij Stad Land Water

Zelf starten met een traineeship?

Als aankomend civieltechnisch professional heb je de opties voor het uitkiezen en de aanbiedingen vliegen je om je oren! Iedereen wil wat van je, maar wat wil je nu eigenlijk zelf? In een periode van 32 maanden ontdek en ervaar jij verschillende functies, taken en werkgevers binnen de civiele techniek. Heb je interesse in een traineeship? 

Joost Brink afstudeerder bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Joost! Joost is 4e jaars student Land- en Watermanagement aan de Hogeschool Larenstein en is bij StadLandWater bezig met zijn afstudeeropdracht. Hij is bezig met een onderzoek om te komen tot een effectieve strategie voor het afkoppelen van regenwater op particulier terrein.

Lees verder

Joost Brink Afstudeerder Bij Stad Land Water

Laura Sligman stagiaire bij StadLandWater

Graag stellen wij je voor aan Laura! Laura is 3 jaars studente Civiele Techniek aan de Hogeschool Saxion en loopt sinds 1 maart stage bij StadLandWater. Hoe bevalt het haar bij StadLandWater?

Lees verder

Laura Sligman Stagiaire Bij Stad Land Water

Robin Nijhof stagiair bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Robin! Robin is 3e jaars student Civiele Techniek aan de HAN en loopt sinds 1 februari stage bij StadLandWater. Waarom heeft Robin eigenlijk voor een stage bij StadLandWater gekozen?

Lees verder

Robin Nijhof Stagiair Bij Stadlandwater