Vacature Veldmedewerker

In Goor

Als Veldmedewerker heb je een afwisselende èn verantwoordelijke baan. Je bent vaak in de buitenlucht te vinden voor diverse veldwerkzaamheden, zoals het inspecteren, inventariseren, interpreteren en inmeten op locatie. Van quickscans riolering tot rookproeven, van putinspecties tot weginspecties; je komt van alles tegen. Een goede voorbereiding is in jouw rol het halve werk. Voordat je daadwerkelijk naar buiten gaat, zorg je voor een goede voorbereiding en kennis van het project. Veiligheid staat daarbij voorop. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het geven van werkinstructies aan collega’s en het sturen op veiligheid in het veld. Je bent in staat de risico’s tijdens het werk te herkennen en daarnaar te handelen.

"Als veldmedewerker heb je een breed scala aan taken en kom je op veel verschillende locaties in het oosten en midden van het land. Je krijgt de kans om constant nieuwe uitdagingen aan te gaan terwijl je onderweg bent, wat zorgt voor een dynamische en boeiende werkomgeving."

Daniël Brughuis
Veldmedewerker

Jij…

… wordt gelukkig van een baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Waar je zelfstandig kan werken, maar ook samen met collega’s aan uitdagende projecten werkt. Je hebt minimaal een Mbo-opleiding niveau 3 afgerond in de richting van de grond-, weg- en waterbouw. BBL behoort tot de opties. Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré, maar geen must. Boven alles ben je enthousiast, gedreven, leergierig, proactief en beschik je over het vermogen om te vooruit te denken. 

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Een ambitieus, mensgericht en groeiend bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat. Bij ons kun je ècht worden wat je wilt.  Met ons enthousiaste team van allrounders en specialisten houden wij ons bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een jong en bloeiend bedrijf. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van de kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een fijne werksfeer met betrokken, enthousiaste en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes, een salaris tussen de €2.650 en €3.800 bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Veldmedewerker heb je daarnaast de beschikking over een goed uitgeruste bus met modern gereedschap en een fijne werkplaats op onze vestiging in Goor waar je ideeën tot uitvoering kan brengen. 

Solliciteren?

Solliciteren voor deze functie bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreid CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen! Liever eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Saskia Briggeman via 06-1507 7683 of s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert voor één van onze vacatures.

Lees verder