Vacature medewerker marketing & communicatie (24 uur per week)

In Apeldoorn, Goor of Lichtenvoorde

Krijg jij energie van het creëren van inspirerende content en vind jij een duurzame (her)inrichting van de openbare ruimte belangrijk? Kom dan werken bij StadLandWater! Wegens groei zijn we op zoek naar een medewerker marketing en communicatie die met creatieve ideeën bijdraagt aan de bekendheid van ons bedrijf en aan de professionalisering van onze marketing- en communicatiestrategie.

Jij…

… hebt bij voorkeur een mbo- of hbo-diploma richting Marketing & Communicatie, Commerciële Economie of Content Creator. Met jouw ervaring in zowel online als offline marketing creëer je moeiteloos tekstuele en visuele content, maar je zet ook graag je kennis en kunde in voor andere marketingdisciplines. De ene dag ben je namelijk tekstschrijver, de andere dag houd je je bezig met het analyseren van data of het bedenken van creatieve acties voor op een beurs. Creativiteit zit in je bloed en je beschikt over een uitstekend taalgevoel. Dit combineer je met een strategische instelling en een sterk analytisch vermogen. Je hebt kennis van diverse marketing tools, weet als geen ander de weg op platforms als LinkedIn, Instagram en YouTube en houdt bij wat er speelt binnen de wereld van social media.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de onlinekanalen (website en social mediakanalen);
  • Het uitvoeren en realiseren van ons communicatieplan en de vele ideeën die we hebben op dat vlak;
  • Data analyseren en op basis daarvan de content optimaliseren; 
  • Het creëren van diverse tekstuele content, zoals teksten voor op onze website en nieuwsbrief en social media platforms;
  • Het bedenken van originele acties in het kader van beurzen en andere events en ondersteunen in de uitvoering hiervan;
  • Het maken en plaatsen van visuele content, zoals infographics, beeldmaterieel en video’s;
  • Doelgroepen binnen ons werkveld scherper in beeld krijgen op basis van onderzoek en interviews.

Je hebt dus een veelzijdige baan waarin je jouw creatieve talenten volop kan inzetten. Als je wilt, ziet elke werkdag er anders uit. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Een ambitieus, mensgericht en groeiend bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat. Bij ons kun je ècht worden wat je wilt.  Met ons enthousiaste team van allrounders en specialisten houden wij ons bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een jong en bloeiend bedrijf. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van de kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een fijne werksfeer met betrokken, enthousiaste en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes, een salaris tussen de €2.650 en €3.800 bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van waar je woont, is je standplaats in overleg.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreid CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Liever eerst meer informatie?

Dan horen wij graag van jou! Je kan contact opnemen met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als medewerker marketing & communicatie.

Lees verder