Vacature projectcoördinator civiele techniek/openbare ruimte

In Apeldoorn of Lichtenvoorde

Vind jij het een uitdaging om te werken aan de duurzame (her)inrichting van de openbare ruimte? Krijg jij energie van het werken aan uiteenlopende projecten? Heb je ambitie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Kun jij daarnaast omgaan met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Apeldoorn en Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een projectcoördinator.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij zijn een ambitieuze, innovatieve en groeiende organisatie met veel kennis in huis en korte lijnen. We zijn mensgericht, betrokken en betrouwbaar en staan voor kwaliteit. Met ons team van allrounders en specialisten houden wij ons dagelijks bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. We beheersen daarin het volledige proces: van advies en ontwerp tot engineering en van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten zijn dan ook divers. Zo houden we ons bezig met diverse vraagstukken, zoals het klimaat adaptief (her)inrichten van de openbare ruimte, de ontwikkeling van windmolen- en zonneparken, rioolrenovatie en mechanische riolering. We hebben daarbij vanuit onze drie vestigingen regionale focus, maar landelijke dekking. We werken voor zowel gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. 

Jij…

… hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan in de rol van tekenaar/projectmedewerker en bent toe aan een volgende stap. Bij voorkeur beschik je over een MBO- of HBO-diploma Civiele Techniek of Land- en Watermanagement. Een bijdrage leveren aan het duurzaam (her)inrichten van de leefomgeving spreekt je aan. Je bent enthousiast, gedreven, zelfstandig en leergierig. Je zoekt actief de samenwerking met je collega’s omdat je weet dat je samen de beste resultaten bereikt.  Als projectcoördinator bij StadLandWater speel je een belangrijke rol in de realisatie van onze projecten. Je bent namelijk vanaf begin tot eind bij een project betrokken. Je houdt je onder andere bezig met het vervaardigen van (ontwerp)tekeningen en bestekken met contractdocumenten/ calculaties en het doorvoeren van aanpassingen hierop. Ook lever je assistentie in de aanbestedingsfase. Je legt integraal verbanden tussen de verschillende technische disciplines, maakt daar zelfstandig afwegingen in en communiceert dit met belanghebbenden. Je herkent de technische risico’s en kan passende maatregelen aandragen. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de controle over de kwaliteit en volledigheid van de aan te leveren producten. Je vraagt offertes aan voor inkoop van diensten bij derden en kan hierin een voorselectie maken. Tot slot zorg je voor ondersteuning op verschillende vlakken aan collega’s, waaronder het meedenken in offertetrajecten. Je hebt dus een breed takenpakket. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en (vestigings)-managers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de groei van StadLandWater en tegelijkertijd te werken aan je eigen groei. Bij ons zijn er namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van onze kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste, gedreven en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Liever eerst meer weten?

Dan horen wij graag van jou! Je kan contact opnemen met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als projectcoördinator.

Lees verder