Leerbaan Junior projectmedewerker met deeltijd HBO

In Goor, Lichtenvoorde of Apeldoorn

Jouw profiel
Ben je bijna klaar met je MBO opleiding Middenkaderfunctionaris Infra, de opleiding Watermanagement (BOL 4) of een vergelijkbare opleiding? En twijfel je of je wilt gaan doorstuderen voor een HBO diploma of toch liever aan het werk wilt? Goed nieuws: het kan ook allebei! Bij StadLandWater | Management en Advies hoef je namelijk niet te kiezen. Je kunt bij ons aan de slag als junior projectmedewerker in combinatie met een deeltijdopleiding HBO Civiele Techniek aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN) of een deeltijdopleiding HBO Land- en Watermanagement aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Hierbij werk je vier dagen per week bij ons op kantoor en ga je één dag per week naar school. StadLandWater zorgt daarbij jaarlijks voor een bijdrage aan je collegegeld.

Jouw functie
Jouw dagelijkse werk draait om projecten die zorgen voor de (her)inrichting van de fysieke openbare ruimte. Je werkt voor diverse opdrachtgevers en hebt een breed takenpakket. De werkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld het maken van tekeningen en bestekken, het uitvoeren van inspecties en het houden van toezicht. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Wij bieden namelijk een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en managers.

Ons bedrijf
StadLandWater is een innovatief en allround management en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij werken op een ambitieuze en doelgerichte manier aan versteviging van onze positie in de markt. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. Van advies en ontwerp tot engineering, van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Zo houden we ons bezig met het oplossen van waterproblematiek als gevolg van klimaatverandering en het oplossen van het energievraagstuk door de ontwikkeling van zonneparken. Daarnaast staan wij bekend om onze kennis op het gebied van geïntegreerde contracten, gebiedsontwikkeling, mechanische riolering en rioolrenovaties.

Ons hechte team bestaat uit 17 enthousiaste collega’s. Mensen met verschillende achtergronden qua opleiding en werkervaring. Van junior projectmedewerker tot zeer ervaren projectmanager. Van allrounder tot specialist. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit op het gebied van advies, ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding.

Wat bieden wij
Wij bieden een brede functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die jou in staat stelt om werk en school goed met elkaar te combineren Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste en vakkundige collega’s. Binnen ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Hiervoor gaan wij met jou aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Wij bieden daarnaast een markconform salaris, jaarlijkse bijdrage aan je collegegeld en 31 vakantiedagen op fulltime basis.

Hoe maak je kans
Je hebt straks een MBO opleiding afgerond op het gebied van infratechniek of watermanagement. Je bent enthousiast, gedreven en leergierig. Ook ben je een echte doorzetter. De combinatie van leren en werken vraagt namelijk wel wat van je. Daarnaast ben je niet alleen een teamspeler, maar kun je ook zelfstandig werken.

Solliciteren?

Zie jij een duaal traject van werken in combinatie met het behalen van je HBO diploma helemaal zitten? Solliciteren voor deze functie bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze naar s.briggeman@stadlandwater.nl. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Saskia Briggeman, 06-1507 7683 of s.briggeman@stadlandwater.nl.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als junior projectmedewerker.

Lees verder