Infra Relatiedagen: 6, 7 en 8 februari 2024 in Hardenberg

De wereld verandert, maar onze aanwezigheid bij de Infra Relatiedagen niet. Dit jaar vindt u StadLandWater op plaats 351, waar ruimte is voor ontmoeten, kennisuitwisseling en vooruitkijken. 

Van idee tot implementatie

Vorig jaar vierden we ons 20-jarig jubileum, een mijlpaal waar we met z’n allen ongelofelijk trots op zijn. In die twintig jaar groeiden onze organisatie, onze diensten en onze kennis. Van de initiële conceptfase tot de uiteindelijke realisatie en beheer: StadLandWater is de deskundige en vernieuwende partner voor ieder civiel- en cultuurtechnisch project. 

Innovatie en groei

In 2024 legt StadLandWater de nadruk op innovatie en groei. De vraagstukken in de openbare ruimte en onze rol zijn in beweging en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Onze aanpak is erop gericht om de nieuwste technologieën en methoden te integreren, om zo aan de veranderende behoeften van onze sector te voldoen. Dat doen we onder andere met onze Quickscan Riolering, waarmee we de kwaliteit van de riolering sneller én beter in beeld brengen.

Samen sterker

Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisoverdracht. Daarom delen we graag onze inzichten met de volgende generatie en partners. Tijdens de Infra Relatiedagen zijn we niet alleen aanwezig, maar ook actief betrokken bij educatieve sessies en het delen van onze kennis en ervaringen. Op de stand vindt u bovendien het resultaat van een mooie samenwerking met Rawinso/Wildkamp: de WOP, een afkoppelstuk waarmee u probleemloos de regenpijp kunt afkoppelen.

3D-ontwerp in de spotlight

Dit jaar introduceren we met trots onze nieuwste dienst: 3D-ontwerpen. Sinds 1 januari ontwerpen we alle gemalen in 3D! Deze technologische innovatie zorgt voor nog meer precisie, efficiëntie en kwaliteit in ieder project. Bezoek onze stand voor een VR-demonstratie, durft u in de put te springen? 

Zien we u bij stand 351?

Met StadLandWater kunt u rekenen op hoge kwaliteit en een frisse blik. We werken oplossingsgericht en worden graag uitgedaagd. Bezoek ons op de stand in Hardenberg voor een eerste kennismaking of verdieping van onze relatie. Onze stand wordt altijd druk bezocht, daarom herkent u ons ook dit jaar aan de StadLandWater-overhemden. Zien we u daar?