Simone Runtulalo oud-afstudeerder bij StadLandWater

Graag stellen wij je voor aan Simone Runtulalo. Simone is 4e-jaars studente Land- en Watermanagement aan de Hogeschool van Hall Larenstein en voert haar afstudeeropdracht uit bij StadLandWater.

Waarom heeft Simone voor StadLandWater gekozen?

“Ik was erg benieuwd naar de infra sector, vanuit mijn opleiding had ik daar nog niet heel veel van meegekregen. Tijdens het gesprek bij StadLandWater vond ik het prettig dat er werd meegedacht op persoonlijk vlak, wat ik graag zou willen doen. Daaruit kwam een opdracht voort die mij erg aansprak, gericht op het thema duurzaamheid. Het leek mij erg interessant om het aspect duurzaamheid vanuit de infrasector te bekijken.”

Wat houdt haar opdracht in?

“Ik ben bezig met het ontwikkelen van een tool om duurzaamheid meer in te bedden binnen StadLandWater. Niet alleen intern in de bedrijfsvoering, maar vooral ook richting opdrachtgevers zodat StadLandWater opdrachtgevers ook kan adviseren over het meenemen van duurzaamheidsaspecten binnen projecten.”

Hoe bevalt het Simone bij StadLandWater?

“Ik heb het goed naar mijn zin bij StadLandWater, begin me ook steeds meer thuis te voelen. Het kleinschalige karakter van het bedrijf zorgt ervoor dat ik een rustige werkomgeving heb waar ik fijn kan werken. Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid met mijn collega’s. Iedereen staat voor je klaar en dat is fijn.

Wat vindt Simone van StadLandWater als bedrijf?

“Het is een mooi bedrijf met veel specialisten op diverse vlakken. Ik vind het een modern en eigentijds bedrijf met een frisse uitstraling. Daarnaast is er een goede mix van jong en oud.”

Zou Simone StadLandWater aanbevelen?

“Ja, vooral voor mensen met een civieltechnische achtergrond. Het is echt een leuk bedrijf. Collega’s hebben interesse in jou persoonlijk en in jouw opdracht en staan altijd voor je klaar. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid, maar als je hulp nodig hebt, is het er ook.”

Zelf stage lopen bij StadLandWater?

Zit jij in je derde of vierde jaar van de opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek? En ben je op zoek naar een goede stageplek? StadLandWater heeft altijd plek voor één of meerdere derde- en vierdejaars studenten van het MBO en HBO. Heb je interesse?

Jelle Kievitsbosch oud-trainee bij StadLandWater

Graag stellen we je voor aan Jelle! Jelle is vanuit zijn rol als trainee binnen Traineeship Civiel Oost van VD detachering op dit moment werkzaam bij StadLandWater. Na zijn traineeperiode bij Gemeente Enschede en Abbink Boekelo Wegenbouw zit hij nu bij StadLandWater. Gedurende een periode van 8 maanden is hij werkzaam op onze vestiging in Apeldoorn. Daarna gaat hij nog voor 8 maanden naar NTP.

Lees verder

Jelle Kievitsbosch Trainee Bij Stad Land Water