Droge voeten bij extreme neerslag? Kom naar de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Op 26 en 27 september 2018 vindt u in de Jaarbeurs Utrecht de Vakbeurs Openbare Ruimte. Hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Omdat onze civieltechnische managers, adviseurs en engineers al deze disciplines beheersen, staat StadLandWater natuurlijk ook op deze beurs.

Thema: de uitdaging van een meer duurzame leefomgeving

De vakbeurs heeft dit jaar een actueel en interessant thema: de uitdaging van een meer duurzame leefomgeving. Er is een kennisarena met lezingen van bijvoorbeeld meteoroloog Helga van Leur over de toekomstbestendige, vitale groene stad. Zij vertelt welke impact klimaatverandering op Nederland heeft en welke klimaatvriendelijke keuzes we kunnen maken.

In onze stand, nummer 4.5.28, vertellen onze adviseurs u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Het gaat dan niet alleen om het toepassen van groenblauwe maatregelen voor een nieuwe bovengrondse inrichting. We adviseren ook over de ondergrondse inrichting, zoals over het ontwerp en beheer van het complete leidingstelsel: leidingen, gemalen en randvoorzieningen. Met onze berekeningen en ontwerpen houdt u droge voeten bij extreme neerslag.

Wij kijken ernaar uit u daar te ontmoeten en over dit onderwerp van gedachten te wisselen. Voor meer informatie over de vakbeurs, tickets en de programmering van de lezingen kijkt u op de website.