Projectleider Jelle heeft verstand van zaken en groene vingers

Voor de gemeenten Enschede en Putten is onze collega Jelle Kievitsbosch een vaste aanvulling op projectteams. En op kantoor Apeldoorn is hij onze projectleider met verstand van zaken en groene vingers. Wie is Jelle en wat drijft hem? Je leest het in deze blog!

Plantkneusjes en duurzaamheidsambitie

Geboren en getogen in Twello en imiddels trotse Deventenaar, waar Jelle in de binnenstad woont en duurzaamheid in zijn dagelijkse leven integreert. Zo is Jelle niet alleen duurzaam bezig in zijn werk, maar ook thuis met het upcyclen van meubels en het verzorgen van zijn uitgebreide collectie plantkneusjes, die hij met wat aandacht weer laat bloeien. Drie keer raden waar de plantencollectie op kantoor Apeldoorn vandaan komt.

Projectleider na traineeship Civiel Oost

Na het afronden van zijn opleiding Civiele Techniek in Enschede kwam hij in aanraking met het traineeship Civiel Oost. In dit samenwerkingsverband verzorgen StadLandWater, Abbink Boekelo Wegenbouw, NTP en Gemeente Enschede een traineeship van 32 maanden, waarin je iedere 8 maanden een ander soort bedrijf in de civiele wereld leert kennen. Na zijn traineeship koos Jelle voor StadLandWater “mede door de mogelijkheden die ik hier zag om door te groeien als projectleider.”

Verschillende disciplines en mensen

Inmiddels werkt Jelle alweer 1,5 bij StadLandWater en werkt hij zowel voor gemeenten als projectontwikkelaars. Wat zijn werk zo interessant maakt, is de diversiteit en flexibiliteit ervan. Hij is niet gebonden aan één locatie en werkt voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. “Ik vind het juist leuk om met verschillende disciplines en mensen in aanraking te komen.”

3D StadLandWater University

Intern is Jelle naast projectleider ook de kartrekker van de 3D StadLandWater University. Het platform voor en van collega’s waarin opleiding, onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot 3D samenkomen. “De 3D-bibliotheek staat inmiddels en op de beurs in Hardenberg konden we het resultaat van onze 3D-gemalen met een VR-bril laten zien.”

Voor de klas voor nieuwe collega’s

En vind je ‘m niet achter zijn computer, dan staat hij regelmatig voor de klas om nieuwe studenten enthousiast te maken voor het vak. Leuk voor hem én voor StadLandWater, want op die manier blijven we net zulke gedreven collega’s aantrekken als Jelle.  

Wil jij ook projectleider worden bij StadLandWater?

Ons team kan versterking gebruiken.

Bekijk onze vacatures!