Vacature projectcoördinator mechanische riolering

In Apeldoorn en Lichtenvoorde

Dompel jij je graag onder in de boeiende wereld van de riolering? Krijg jij energie van het werken aan uiteenlopende projecten op dit vlak? Heb je ambitie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Apeldoorn en Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een projectcoördinator mechanische riolering.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Een ambitieus, mensgericht en groeiend bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat. Bij ons kun je ècht worden wat je wilt.  Met ons enthousiaste team van allrounders en specialisten houden wij ons bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte.

Jij…

… hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan op het gebied van mechanische riolering en bent toe aan een volgende stap. Bij voorkeur beschik je over een MBO- of HBO-diploma Civiele Techniek, Land- en Watermanagement, Werktuigbouwkunde of heb je de opleiding Rioleringstechniek en/of de Basisopleiding Riolering gevolgd. Een bijdrage leveren aan het duurzaam (her)inrichten van de leefomgeving spreekt je aan. Je bent enthousiast, gedreven, zelfstandig en leergierig. Je zoekt actief de samenwerking met je collega’s omdat je weet dat je samen de beste resultaten bereikt. Je hebt ervaring met AutoCAD. Kennis van diverse programma’s en applicaties, zoals 3D/Inventor, GIS (ArcGis), V-Ray en  is een pré.

Als projectcoördinator mechanische riolering bij StadLandWater speel je een belangrijke rol in de realisatie van onze projecten op het gebied van riolering. Je bent namelijk vanaf begin tot eind bij een project betrokken. Inhoudelijk heb je een veelzijdige functie waarbij je ook met enige regelmaat buiten op pad gaat. Zo houd je je bezig met inventarisaties zowel door middel van bureauonderzoek als veldonderzoek, maak je civieltechnische en werktuigbouwkundige tekeningen voor o.a. gemalen en bergbezinkvoorzieningen en werk je met verschillende onderhoudsmanagementsystemen (OMS) en telemetrie systemen. Het gaat hierbij onder andere om het vullen van het OMS-pakket op basis van onze veldinventarisaties, het muteren en actualiseren van gegevens en het controleren en analyseren van BRL-inspecties van derden, het opstellen van meerjaren vervangingsplanningen (MJP’s) en het analyseren van storingen. Je ondersteunt de projectleider bij het opstellen van offertes en het maken van calculaties, zorgt voor ondersteuning bij de projectadministratie en zorgt voor de voortgangsbewaking van het project. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en (vestigings)-managers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de groei van StadLandWater en tegelijkertijd te werken aan je eigen groei. Bij ons zijn er namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën en moedigen je aan om deel te nemen aan één van onze kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste, gedreven en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes een salaris tussen de €2.650 en €3.800 bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreid CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen.

Interesse of liever eerst meer weten?

Dan horen wij graag van jou! Je kan contact opnemen met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als projectcoördinator mechanische riolering.

Lees verder