Riodesk Kikker partnership voor StadLandWater

StadLandWater is toegelaten tot het partnership van Riodesk. Dat betekent dat gebruikers van het beheerpakket Kikker nu bij ons terecht kunnen voor ondersteuning. Wij zijn er blij mee. Want goed beheer begint met goede data.

Partnership Kikker

Kikker is het beheerpakket van Riodesk. Kikker heeft verschillende modules die je gebruikt om gegevens over objecten in de openbare ruimte te beheren. Denk aan riolering, wegen, civiele kunstwerken en bomen. Riodesk begon met Kikker Riolering. Deze module werd al snel na de lancering een enorm succes. Modules voor het overige beheer van de openbare ruimte volgden. Kikker nam een zo’n vlucht, dat Riodesk besloot om samenwerkingsverbanden aan te gaan met kennispartners die Kikker-gebruikers kunnen ondersteunen met het gebruik ervan.

Voor de gemeente Renswoude verzorgen wij het wegbeheer en rioolbeheer via Kikker. Sinds kort is StadLandWater officieel partner van Riodesk. Een logische stap, vinden wij. Wij richten ons op elke fase binnen het stedelijk waterbeheer. Van beleid tot beheer, van onderzoek tot advies en van ontwerp tot uitvoering. Onze dienstverlening met Kikker sluit daar perfect op aan.

Waarom Kikker?

De pluspunten van Kikker zijn zijn gebruiksvriendelijkheid en laagdrempeligheid. Het is een relatief klein programma dat zowel stand-alone, als ook op een netwerk of in the cloud benaderd kan worden. Erg handig, want dat betekent dat u ook buiten op het werk realtime toegang hebt tot alle gegevens en dat u mutaties ter plekke kunt invoeren. De gebruikersvriendelijkheid zit ‘m ook in zijn eenvoud. Die zorgt ervoor dat ook rioolbeheerders die er niet dagelijks mee werken prima met Kikker uit de voeten kunnen. Kikker communiceert bovendien met zo’n beetje alle beheerpakketten die er zijn en vice versa.

Kikker & StadLandWater

Goed beheer begint bij goede data. Het vullen en muteren van alle modules van het beheerpakket Kikker is een van de taken die wij voor u kunnen verzorgen. Onze toegevoegde waarde zit in het omzetten van Kikker-data tot informatie die u gebruikt voor het opstellen van beleid, het doen van onderzoek of berekeningen en het opstellen van beheermaatregelen en investeringsprojecten. Zo laten wij Kikker voor u werken.

Wilt u ook meer uit Kikker halen dan nu het geval is? Bel dan onze Kikker-specialist Dirk Kolkman. Dirk bereikt u via 0544-393220.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700