LoRa: alternatief voor verbindingen openbare ruimte

Enkele jaren geleden besloot KPN gefaseerd te stoppen met het ondersteunen van analoge vaste dataverbindingen. De eerste gevolgen daarvan worden nu zichtbaar. Zo is de werking van storingsmeldingen vanuit rioolgemalen, verkeersregelinstallaties, sensoren of bedrijfspanden niet meer gegarandeerd. Wat te doen? StadLandWater helpt u graag bij het maken van een keuze voor alternatieve communicatieverbindingen voor uw objecten.

Wij zijn niet alleen op de hoogte van de welbekende GPRS-abonnementen, maar met de mogelijkheden en onmogelijkheden van vernieuwende technieken in de machine-tot-machine (M2M)-communicatie waaronder de Long Range, Low Power-verbinding. Ook wel LoRa genoemd.

Meer weten? Gewoon even bellen!

Ons werk

Machtig mooi: ondergrondse Google Streetview

Weleens gehoord van een inventarisatie van rioolobjecten met 360-gradenfoto’s? Dde 360-gradenfoto’s vormen samen een weergave van het object alsof u er zelf in of naast staat. Zie het als een soort ondergrondse Google Streetview.

Proeftuin voor putrenovatie: wat werkt het beste?

Gemeente Voorst paste de afgelopen 15 jaren diverse putrenovatietechnieken toe. Natuurlijk rees na zoveel jaren de vraag: welke renovatietechnieken hebben de tand des tijds het best doorstaan? StadLandWater voerde inspectie uit op 40 locaties.

Hoe om te gaan met asbest in voegenkit riolering

Samen met Geofoxx ontwikkelde StadLandWater een tweestappenplan om gemeenten, waterschappen en leidingbeheerders snel inzicht te geven in de aanwezigheid van asbest in voegenkit van riolering.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700