LoRa: alternatief voor verbindingen openbare ruimte

Enkele jaren geleden besloot KPN gefaseerd te stoppen met het ondersteunen van analoge vaste dataverbindingen. De eerste gevolgen daarvan worden nu zichtbaar. Zo is de werking van storingsmeldingen vanuit rioolgemalen, verkeersregelinstallaties, sensoren of bedrijfspanden niet meer gegarandeerd. Wat te doen? StadLandWater helpt u graag bij het maken van een keuze voor alternatieve communicatieverbindingen voor uw objecten.

Wij zijn niet alleen op de hoogte van de welbekende GPRS-abonnementen, maar met de mogelijkheden en onmogelijkheden van vernieuwende technieken in de machine-tot-machine (M2M)-communicatie waaronder de Long Range, Low Power-verbinding. Ook wel LoRa genoemd.

Meer weten? Gewoon even bellen!

Ons werk

Gemeente Harderwijk repareert ‘aorta’ voor regionale waterafvoer met relining

Dwars door Harderwijk loopt een transportriolering. Door dit buizenstelsel met een doorsnede variërend van ø 1250 mm tot ø 2000 mm wordt al het afvalwater van zowel Putten, Ermelo en Harderwijk als van een persleiding van Waterschap Vallei & Veluwe afgevoerd richting de RWZI van het waterschap in Harderwijk.

Afkoppelen regenwater buitengebied: dit levert het op

Goed beschouwd is het ronduit onzinnig wat er links en rechts nog in het buitengebied gebeurt. Schoon hemelwater legt er een lange weg af via pompen en door leidingen om uit te komen bij een waterzuivering voor een intensief reinigingsritueel.

Machtig mooi: ondergrondse Google Streetview

Weleens gehoord van een inventarisatie van rioolobjecten met 360-gradenfoto’s? Dde 360-gradenfoto’s vormen samen een weergave van het object alsof u er zelf in of naast staat. Zie het als een soort ondergrondse Google Streetview.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700