LoRa: alternatief voor verbindingen openbare ruimte

Enkele jaren geleden besloot KPN gefaseerd te stoppen met het ondersteunen van analoge vaste dataverbindingen. De eerste gevolgen daarvan worden nu zichtbaar. Zo is de werking van storingsmeldingen vanuit rioolgemalen, verkeersregelinstallaties, sensoren of bedrijfspanden niet meer gegarandeerd. Wat te doen? StadLandWater helpt u graag bij het maken van een keuze voor alternatieve communicatieverbindingen voor uw objecten.

Wij zijn niet alleen op de hoogte van de welbekende GPRS-abonnementen, maar met de mogelijkheden en onmogelijkheden van vernieuwende technieken in de machine-tot-machine (M2M)-communicatie waaronder de Long Range, Low Power-verbinding. Ook wel LoRa genoemd.

Meer weten? Gewoon even bellen!

Ons werk

StadLandWater servicepartner AFKAS

Bent u betrokken bij het beheer van riooltechnische installaties zoals gemalen? Dan heeft u daar mogelijk een dagtaak aan. Het beheer is complex en er gaat veel geld in om. StadLandWater is exclusief servicepartner van AFKAS. Wij adviseren u bij de aanschaf en gebruik van het pakket.

NEN 3399 vervalt: Rioleringsinspectie volgens NEN-EN 13508-2

Per 1 januari 2020 vervalt de NEN 3399:2015 en wordt dan vervangen door de NEN-EN 13508-2+A1:2011. De nieuwe norm gaat een serieuze impact krijgen op de werkzaamheden van de inspecteur, de rioolbeheerder en de opdrachtgever.

Voordelen van hydraulisch doorrekenen bij drukriolering

Gemeente Renswoude wilde meer inzicht in het functioneren van het complexe drukrioleringstelsel en de individuele gemalen binnen haar gemeentegrenzen. Wij maakten een hydraulisch model van alle aanwezige drukriolering. De analyse die we hiervoor uitvoerden had enkele verrassende uitkomsten.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220