Kom naar het Flow Festival in Enschede

Het bruist op Kennispark Twente. En het Flow Festival op woensdag 20 september 2017 doet daar nog een schepje bovenop. Op deze dag openen we de Flow of Innovation, het high tech innovatiepad dat station Enschede Kennispark verbindt met Universiteit Twente. We nemen je tijdens het festival bovendien mee in de huidige en toekomstige ontwikkelingen op Kennispark Twente. 

Los daarvan is Flow Festival een perfecte gelegenheid voor ondernemers, medewerkers en studenten om elkaar in een relaxte sfeer te ontmoeten. Flow Festival start om 15:00 uur op de Flow of Innovation, tegenover NS-station Enschede Kennispark.

Het Flow Festival

Innovatiecampus Kennispark Twente is volop in beweging. Zo heeft een consortium van verschillende bedrijven, waaronder StadLandWater, zich in de afgelopen periode ingezet voor de ontwikkeling van de Flow of Innovation. Het eerste deel van het fysieke pad is gereed. En dat gaan we vieren tijdens het Flow Festival op woensdag 20 september.

Het programma

Laat je inspireren door verschillende Kennispark showcases, Ontdek tijdens de segway-rondleiding welke bijzondere elementen en innovaties er in en rondom het pad zijn verwerkt. En geniet ondertussen van de heerlijkheden die de verschillende foodtrucks en bars je te bieden hebben. Tijdens de rondleiding hoor je ook meer over de integrale gebiedsstrategie die op dit moment in ontwikkeling is.

15:00 - 19:00
Kennispark showcases, bar, foodtrucks en een dj
15:00 – 19:00
Segway-rondleidingen over het innovatiepad
16:30 – 17:00
Opening innovatiepad the Flow of Innovation 

Je ziet het: er is genoeg te beleven tijdens de eerste editie van Flow Festival. Gelijk even in je agenda zetten dus.

Flow Festival Foto

Meld je aan voor een gratis ticket

Kom je ook? Meld je dan nu aan en ontvang per mail een gratis e-ticket. Met dit ticket ontvang je op het festivalterrein twee consumptiebonnen die je kunt inwisselen bij de aanwezige bars en foodtrucks. Nieuwsgierig, maar geen tijd? Je kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding op een ander moment. Gewoon even een mailtje sturen naar Wouter Stadhouders: w.stadhouders@stadlandwater.nl.