Relining voor 4 gemeenten met 1 bestek

70 deelliners en 5 kilometer relining

StadLandWater werd gevraagd de werkvoorbereiding te doen voor het op de markt brengen van een reliningsbestek. Het ging om 4 gemeenten: Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Staphorst. Bij de kick-of van het project gaven de gemeentes een planning met een harde eis: de relining en deelreparaties dienden deels eind 2016 te zijn uitgevoerd. Het project bestaat uit circa 70 deelliners en 5 kilometer relining.

In kaart brengen strengen en beoordeling putten

We toetsten alle gegevens op: geschiktheid, beelden, maatregelplannen en toe te passen maatregelen en maakten tekeningen voor de veldinspectie. We brachten de omgeving van de beoordeelde strengen in kaart en beoordeelden putten op vindbaarheid, toegankelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit. Die zijn namelijk nogal eens bepalend voor de uitvoering van de renovatiemethode.

Aanbesteding leverde twee aannemers op

Na vaststelling van de definitieve tekeningen door opdrachtgever stelden we een bestek op, bestaande uit 4 percelen. Het bestek werd meervoudig onderhands aanbesteed. De aanbesteding leverde twee aannemers op die ieder twee percelen gaat uitvoeren. Inmiddels mag StadLandWater directie voeren en toezicht houden op de uitvoering.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Relining 4 Gemeenten door StadLandWater