Sloopbestek laten maken

Wilt u een gebouw slopen, bent u verplicht deze aan te besteden en wilt een transparante uitvraag doen? Dan kan StadLandWater dit proces geheel voor u verzorgen. Wij zorgen voor de nodige onderzoeken naar Flora en Fauna, bodemverontreinigingen en aanwezig asbest in de gebouwen. We vragen de bouwtekeningen op en zorgen voor een KLIC-melding. Op basis van de zo verkregen gegevens wordt het sloopbestek opgesteld. Is er asbest aangetroffen en/of een bodemverontreiniging, dan wordt het saneren hiervan in het bestek meegenomen.

Daarbij kunnen wij de aanbesteding van het bestek voor u verzorgen. Wij nodigen de gegadigden uit en regelen de aanwijs ter plaatse. Vragen naar aanleiding van het bestek en de aanwijs worden opgenomen in een nota van inlichtingen. De aanbieding van de inschrijvers worden beoordeeld en vervolgens brengen wij een gunningsadvies uit. Wilt u een object slopen? Denk er dan aan de benodigde werkzaamheden hiervoor op tijd op te starten. Een onderzoek naar bijvoorbeeld vleermuizen wordt uitgevoerd in de periode mei t/m september. Om zo’n onderzoek dit jaar nog af te kunnen ronden, dienen deze werkzaamheden uiterlijk 15 juni te starten.

Voor de sloop van de volgende objecten hebben wij recent een bestek opgesteld:
Gemeente Olst-Wijhe: sloop van een voormalige zuivering in Wijhe,
Provincie Gelderland: sloop van een bedrijfswoning met varkensstallen in Ede,
Provincie Gelderland: sloop van een bedrijfswoning met varkensstallen in Winterswijk,
Gemeente: op dit moment in voorbereiding drie sloopbestekken.

Wilt u meer weten over sloopbestekken? Neem dan contact op met Marti Overbeek, 0544-393220

  • Sanering Gemaal door StadLandWater
  • Sanering Gemaal door StadLandWater

Ons werk

Duurzaam asfaltonderhoud in Enschede

StadLandWater is als projectleider verbonden aan het duurzame asfaltonderhoud aan de Bosweg in Enschede. We wilden dit project graag zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Niet alleen ten gunste van de gemeente, maar ook omdat het aansluit bij onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Van uitgeputte grond naar een letterlijk bloeiend energiepark

Zonneparken. Ze vallen niet bij iedereen in de smaak. Men denkt: wat zonde op die dure landbouwgrond, en ze zijn nog lelijk ook. Maar de energietransitie is gaande, of je nou fan bent of niet. Wat men zich niet realiseert is dat zonneparken vrijwel altijd gebouwd worden op plekken waar eerder intensieve landbouw werd uitgeoefend.

Wonen in de wijk van de toekomst: Tuinen van Zandweerd

Deventer is een gemeente die niet terugdeinst voor een leuke uitdaging. Langs de rand van de IJssel moest een toekomstgerichte wijk komen. De gemeente gaf daarop circa 80 kavels uit aan bijna allemaal particuliere bouwers onder de voorwaarde dat alle woningen duurzaam en natuurinclusief gebouwd worden.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700