Sloopbestek laten maken

Wilt u een gebouw slopen, bent u verplicht deze aan te besteden en wilt een transparante uitvraag doen? Dan kan StadLandWater dit proces geheel voor u verzorgen. Wij zorgen voor de nodige onderzoeken naar Flora en Fauna, bodemverontreinigingen en aanwezig asbest in de gebouwen. We vragen de bouwtekeningen op en zorgen voor een KLIC-melding. Op basis van de zo verkregen gegevens wordt het sloopbestek opgesteld. Is er asbest aangetroffen en/of een bodemverontreiniging, dan wordt het saneren hiervan in het bestek meegenomen.

Daarbij kunnen wij de aanbesteding van het bestek voor u verzorgen. Wij nodigen de gegadigden uit en regelen de aanwijs ter plaatse. Vragen naar aanleiding van het bestek en de aanwijs worden opgenomen in een nota van inlichtingen. De aanbieding van de inschrijvers worden beoordeeld en vervolgens brengen wij een gunningsadvies uit. Wilt u een object slopen? Denk er dan aan de benodigde werkzaamheden hiervoor op tijd op te starten. Een onderzoek naar bijvoorbeeld vleermuizen wordt uitgevoerd in de periode mei t/m september. Om zo’n onderzoek dit jaar nog af te kunnen ronden, dienen deze werkzaamheden uiterlijk 15 juni te starten.

Voor de sloop van de volgende objecten hebben wij recent een bestek opgesteld:
Gemeente Olst-Wijhe: sloop van een voormalige zuivering in Wijhe,
Provincie Gelderland: sloop van een bedrijfswoning met varkensstallen in Ede,
Provincie Gelderland: sloop van een bedrijfswoning met varkensstallen in Winterswijk,
Gemeente: op dit moment in voorbereiding drie sloopbestekken.

Wilt u meer weten over sloopbestekken? Neem dan contact op met Marti Overbeek, 0544-393220

  • Sanering Gemaal door StadLandWater
  • Sanering Gemaal door StadLandWater

Ons werk

Hier gaan wij mee aan de slag in 2021

Wat gaat u doen in 2021? Wij hebben in elk geval veel zin in dit jaar. Er staan ons namelijk diverse mooie projecten en ontwikkelingen te wachten.

Integrale projectbenadering bij herbestemming binnenstad

Hoe borg je de planning, de onderlinge afstemming en de voortgang van een herbestemmingsproject in de binnenstad? Het antwoord is even simpel als complex: met een integrale projectbenadering.


Circulair slopen: doet u het al? De overstap van 'gewoon slopen' naar circulair slopen

De urgentie is groot, net als de meerwaarde voor uw organisatie. En tóch maken we nog veel te weinig gebruik van de mogelijke oplossingen. We hebben het natuurlijk over slopen. En dan niet over zomaar slopen, maar over circulair slopen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700