Uitvoeringsbegeleiding stationsomgeving

Toezicht herinrichting stationsplein en busperron

De gemeente Deventer is gestart met de herinrichting van de openbare ruimte in de Stationsomgeving. Het project is in te delen in 3 deelprojecten: het stationsplein, het busperron en de Groene Wal. Onder het stationsplein is onlangs een nieuwe fietskelder geopend. Vóór het NS station, bovenop de fietsenkelder, krijgt het plein een inrichting die meer zal aansluiten bij de binnenstad van Deventer. Tevens wordt er gestart met de herinrichting van een nieuw busperron dat  toegankelijker zal zijn voor mindervaliden en waar meer groen is voor een prettige verblijfplaats.

Als laatste starten we met de herinrichting van de Groene Wal. Het gaat om het gebied tussen de Deventer Schouwburg en de Leeuwenbrug. De herinrichting verbetert de verkeerssituatie op het Churchillplein. Dit knooppunt wordt eenvoudiger, wat de doorstroming van het openbaar vervoer, fietsers en voetgangers ten goede komt.

De werkzaamheden staan gepland voor het najaar 2015 tot en met eind 2017. StadLandWater verzorgt voor de gemeente Deventer de uitvoeringsbegeleiding voor alle drie de deelprojecten.

Uitvoeringsbegeleiding Stationsgebied door StadLandWater
Uitvoeringsbegeleiding Stationsgebied door StadLandWater

Projecten

Samen de bodem in: wie gaat het eerst?

Over een integrale bodemaanpak door aannemers, saneerders, archeologen, nuts en het opsporingsbedrijf. Bij StadLandWater steken we graag onze kop in het zand. Letterlijk dan. Want werken onder het maaiveld levert interessante vraagstukken op. Zeker op binnenstedelijke locaties, waar de geschiedenis haar sporen heeft achtergelaten.

Integrale projectbenadering bij herbestemming binnenstad

Hoe borg je de planning, de onderlinge afstemming en de voortgang van een herbestemmingsproject in de binnenstad? Het antwoord is even simpel als complex: met een integrale projectbenadering.


Werken in een bouwteam: zó slaagt het wel!

Bouwteams worden steeds populairder. Werken in bouwteams is namelijk efficiënt. En meer efficiency betekent minder verspilling van tijd en geld. Daar heeft elke organisatie natuurlijk wel oren naar. Overweegt u een bouwteam op te starten? Met onze 10 tips omzeilt u de grootste valkuilen en gaat u goed voorbereid van start.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700