StadLandWater partner Flow of Innovation

The Flow of Innovation: dit pad reist 1100 m door het innovatieve landschap van Enschede. Het vormt een snelle en gemakkelijke verbinding voor voetgangers en fietsers tussen Enschede Kennispark treinstation en Universiteit Twente. De primaire functie is echter een ontmoetingsplaats, waar grensverleggende bezienswaardigheden en de meest recente innovaties uw uitnodigen om te stoppen, u te verwonderen en te ontspannen op het pad zelf of in het omliggende park.

The Flow of Innovation is ontworpen door vijf partners; vijf vakgebieden, één visie. De gecombineerde kracht van de partners vergemakkelijkt de ontwikkeling en het creëren van een ambitieus, authentiek en duurzaam innovatie pad. Met elke nieuwe stap die de partners nemen wordt de Flow sterker, overstijgt deze grenzen en dient deze als inspiratie voor een nieuwe en uitdagende wereld.

StadLandWater is één van deze vijf partners en biedt de civieltechnische vaardigheden die nodig zijn voor de herontwikkeling van deze openbare ruimte. Een scherp oog voor detail en kansen en een beminnenswaardige vorm van proces management helpen om de Flow of Innovation tot een levensvatbaar project te maken. Van ontwerp tot bouw en van bouw tot beheer en onderhoud.