Meer dan alleen bruginspectie

Beheer van civiele kunstwerken

Naast onze kennis op het gebied van wegen en riolering adviseren we onze opdrachtgevers meer en meer op het gebied van het beheer van civiele kunstwerken zoals bruggen en waterkerende constructies. Naast bruginspecties  adviseren we opdrachtgevers ook over het nemen van de juiste maatregelen, inclusief een planning en een begroting. Of het nou gaat om het instellen van een as-lastbeperking, het plegen van constructief onderhoud of complete vervanging. Uiteraard verzorgen we ook de engineering aanbesteding en de uitvoeringsbegeleiding.

Bruginspectie door StadLandWater

Inspectie betonbrug Plein Westermaat in Hengelo

Meest recentelijk inspecteerden we een betonbrug op het Plein Westermaat te Hengelo. De opdrachtgever ontving van ons een inspectierapport, een maatregelplan voor de korte termijn en een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Hiermee is de opdrachtgever verzekerd van een compleet beeld van de huidige onderhoudstoestand en beschikt hij over een doordacht plan om de brug de komende tientallen jaren op het gewenste niveau te onderhouden.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Bruginspectie door StadLandWater

Ons werk

Machtig mooi: ondergrondse Google Streetview

Weleens gehoord van een inventarisatie van rioolobjecten met 360-gradenfoto’s? Dde 360-gradenfoto’s vormen samen een weergave van het object alsof u er zelf in of naast staat. Zie het als een soort ondergrondse Google Streetview.

​Asfaltonderhoud De Krim (gemeente Hardenberg)

Ons werk begon met een grondig asfaltonderzoek naar de toestand van de wegen, de opbouw ervan en het formuleren van een advies over een nieuwe, toekomstbestendige constructie met aandacht voor fietscomfort.

Asfaltonderhoud N339

De provinciale weg N339, tussen Epse en Laren, had onderhoud nodig. Dit onderhoud werd aangegrepen door de Provincie Gelderland om enkele snelheidsbeperkende elementen aan de weg toe te voegen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700