Meer dan alleen bruginspectie

Beheer van civiele kunstwerken

Naast onze kennis op het gebied van wegen en riolering adviseren we onze opdrachtgevers meer en meer op het gebied van het beheer van civiele kunstwerken zoals bruggen en waterkerende constructies. Naast bruginspecties  adviseren we opdrachtgevers ook over het nemen van de juiste maatregelen, inclusief een planning en een begroting. Of het nou gaat om het instellen van een as-lastbeperking, het plegen van constructief onderhoud of complete vervanging. Uiteraard verzorgen we ook de engineering aanbesteding en de uitvoeringsbegeleiding.

Bruginspectie door StadLandWater

Inspectie betonbrug Plein Westermaat in Hengelo

Meest recentelijk inspecteerden we een betonbrug op het Plein Westermaat te Hengelo. De opdrachtgever ontving van ons een inspectierapport, een maatregelplan voor de korte termijn en een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Hiermee is de opdrachtgever verzekerd van een compleet beeld van de huidige onderhoudstoestand en beschikt hij over een doordacht plan om de brug de komende tientallen jaren op het gewenste niveau te onderhouden.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Bruginspectie door StadLandWater

Ons werk

Duurzaam asfaltonderhoud in Enschede

StadLandWater is als projectleider verbonden aan het duurzame asfaltonderhoud aan de Bosweg in Enschede. We wilden dit project graag zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Niet alleen ten gunste van de gemeente, maar ook omdat het aansluit bij onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Veiligheid en functionaliteit wegen in Putten gewaarborgd

Als wegbeheerder draag je zorg voor het onderhoud van de wegen binnen de gemeentegrenzen. Daarnaast is daar de landelijke opgave om meer woningen te bouwen met alle infrastructurele eisen die daarmee gepaard gaan. Ondertussen groeit de behoefte aan standaardisatie van gegevens en werkprocessen.

Bouwteam fietssnelweg F35

De 62 kilometerslange fietssnelweg F35 loopt van Nijverdal naar de Duitse grens en heeft zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal. StadLandWater is uitgenodigd bij te dragen aan de realisatie van de laatste anderhalve mijl van de F35 tussen Hengelo en Enschede.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700