Vacature projectmedewerker civiele techniek of cultuurtechniek

StadLandWater Civiel Management en Advies zoekt een nieuwe collega in Lichtenvoorde of Goor

Jouw profiel
Werk je graag aan de inrichting van de openbare ruimte en wil je graag dat jouw werkdag er telkens anders uit ziet? Wil je niet alleen bezig zijn met het maken van tekeningen? Maar wil je je ook ontwikkelen in het schrijven van bestekken en het houden van toezicht op de uitvoering? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. De belangrijkste voorwaarde is dat jouw opleiding aan de functie van projectmedewerker civiele techniek of cultuurtechniek voldoet. Wij focussen niet op opleidingsniveau en werkervaring. Maar op werk- en denkniveau, inzet, ambitie en persoonlijke kenmerken. Bij ons werkt het nou eenmaal anders dan bij soortgelijke adviesbureaus.

Ons bedrijf
Wij zijn een allround civiel management en adviesbureau. Dat betekent dat opdrachtgevers bij ons terecht kunnen voor onderzoek en advies, projectmanagement en alles wat daartussen zit. Zij schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Zo zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van windmolenparken en werken we aan oplossingen voor grootschalige klimaat- en waterproblemen in één van de grootste steden binnen onze werkregio.

We staan bekend om onze kennis en kunde op het gebied van geïntegreerde contractvormen, mechanische riolering en rioolrenovaties. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbereiding van onze capaciteit als het gaat om werkvoorbereiding, uitvoeringsbegeleiding en advieswerk.

Jouw werk
Je komt te werken in een hecht team van 13 medewerkers. Je vestigingsplaats zal in Lichtenvoorde of Goor zijn. Jouw dagelijkse werk draait om projecten die zorgen voor de inrichting of herinrichting van de fysieke openbare ruimte. Daarnaast adviseer je onder meer gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers vanuit jouw specialisme. Wij bieden je een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede begeleiding door onze projectleiders en -managers.

De projecten
We werken in teams aan projecten met een enorme diversiteit. Dat varieert van traditionele tot meer innovatieve projecten. Zo is StadLandWater regelmatig betrokken bij innovatieve aanbestedingsvormen waar in bouwteamverband nauwer met aannemers wordt samengewerkt. De projectwerkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat, zijn bijvoorbeeld het maken van tekeningen en bestekken of het houden van toezicht.

Op onze internetsite maar ook via LinkedIn of Twitter krijg je een goede indruk van onze projecten.

Hoe maak je de meeste kans?
We verwachten dat je je verdiept in ons bedrijf en onze projecten voordat je solliciteert. Kun jij, op basis van datgene wat je van ons weet, uitleggen waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor ons bedrijf? Stuur dan een gemotiveerde brief in welke vorm dan ook waarin je uitlegt wie je bent, wat je kunt en waar je binnen ons bedrijf mee aan de gang wilt. We vinden het bovendien belangrijk dat je past binnen ons team. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan ga je ook in gesprek met je mogelijk nieuwe collega’s.

Interesse in deze vacature?
Reageer dan…Richt je sollicitatie aan Maarten Stadhouders (m.stadhouders@stadlandwater.nl) bij een voorkeur voor standplaats Goor of Marti Overbeek (m.overbeek@stadlandwater.nl) bij een voorkeur voor standplaats Lichtenvoorde. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Maarten via 0547-276389 of met Marti via 0544-393220.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.