Vacature Projectmedewerker assetmanagement

In Goor, Lichtenvoorde of Apeldoorn

Jouw functie
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je zowel binnen op kantoor als buiten werkt? Zie jij het als een uitdaging om de verbindende schakel te zijn tussen binnen en buiten en dit met software in kaart te brengen? En vind je het leuk om data om te zetten in maatregelplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! StadLandWater zoekt namelijk een projectmedewerker assetmanagement.

Als projectmedewerker asset management heb je een heel brede functie. Jouw dagelijkse werk draait om het werken met diverse beheersystemen en projecten die zorgen voor het beheer van de openbare ruimte. De werkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat zijn het opstellen van maatregelplannen, het uitvoeren van inventarisaties in het veld en het uitvoeren van onderzoek bij het afkoppelen van regenwater. Daarnaast houd je je bezig met het inrichten van onze beheersystemen, het bijhouden van gegevens in de beheersystemen, het verzamelen van data en het opstellen van maatregelplannen en begrotingen op het gebied van riolering, vrijverval en mechanische riolering. Je takenpakket is breed en divers, dus als je wilt kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Wij bieden namelijk een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en managers.

Ons bedrijf

StadLandWater is een innovatief en allround civiel management en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij werken op een ambitieuze en doelgerichte manier aan versteviging van onze positie in de markt. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. Van advies en ontwerp tot engineering, van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Daarnaast staan wij bekend om onze specialistische kennis op het gebied van relining, gemalen en persleidingen. mechanische riolering en rioolrenovaties.

Ons hechte team bestaat uit 17 enthousiaste collega’s. Mensen met verschillende achtergronden qua opleiding en werkervaring. Van junior projectmedewerkers tot zeer ervaren projectmanagers. Van allrounders tot specialisten. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit op het gebied van werkvoorbereiding en asset management.

Wat bieden wij
Wij bieden een brede, uitdagende functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een bedrijf waar je grotendeels je eigen toekomst kan bepalen. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste en vakkundige collega’s. Binnen ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden daarnaast een markconform salaris, 31 vakantiedagen en de mogelijkheid om parttime te werken.

Hoe maak je kans
Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond op het gebied van civiele techniek, cultuurtechniek of land- en watermanagement. Je hebt al een aantal jaren werkervaring opgedaan en bent toe aan een volgende stap. Je bent enthousiast, gedreven, leergierig en nauwkeurig. Daarnaast ben je handig met software en heb je niet alleen kennis van AutoCAD, maar ook van GIS. Ervaring met software voor dynamisch objectbeheer is een pré.

We verwachten dat je je verdiept in ons bedrijf en onze projecten. Kun jij ons, op basis van datgene wat je van ons weet, uitleggen waarom jij past bij StadLandWater? Vul dan het sollicitatieformulier in of stuur dan een gemotiveerde brief met CV waarin je uitlegt wie je bent, wat je kunt en waar je binnen ons bedrijf mee aan de slag wilt.

Solliciteren?

Solliciteren voor deze functie bij StadLandWater is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Schrijf je toch liever een motivatiebrief en CV? Stuur deze naar s.briggeman@stadlandwater.nl. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Saskia Briggeman, 06-1507 7683 of s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Lift mee op de kennis van onze specialisten

En schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220

Vestiging Apeldoorn

055-3035700