Vacature Content marketeer

16-24 uur per week

Krijg jij energie van het creëren van inspirerende content en vind jij een duurzame (her)inrichting van de openbare ruimte belangrijk? Kom dan werken bij StadLandWater. Wegens groei zijn we op zoek naar een content marketeer die met creatieve ideeën bijdraagt aan de bekendheid van ons bedrijf en aan de professionalisering van onze marketing- en communicatiestrategie.

Wij…

… zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij zijn een ambitieuze, innovatieve en groeiende organisatie met veel kennis in huis en korte lijnen. Dat doen we vanuit een mensgerichte, betrokken en betrouwbare houding en met een scherp oog voor kwaliteit. Met ons team van allrounders en specialisten houden wij ons dagelijks bezig met de duurzame en klimaatbestendige (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. We hebben daarbij vanuit onze drie vestigingen regionale focus, maar landelijke dekking. We werken voor zowel gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

Jij…

… hebt bij voorkeur een mbo- of hbo-diploma richting Communicatie, Commerciële Economie of Content Creator. Met jouw ervaring creëer je moeiteloos tekstuele en visuele content, maar je zet ook graag je kennis en kunde in voor andere marketingdisciplines. De ene dag ben je namelijk tekstschrijver, de andere dag houd je je bezig met het bepalen van een contentstrategie of het analyseren van data. Creativiteit zit in je bloed en je beschikt over een uitstekend taalgevoel. Dit combineer je met een strategische instelling en een sterk analytisch vermogen. Je hebt kennis van diverse marketing tools, weet de weg op platforms als LinkedIn, Instagram en YouTube en houdt bij wat er speelt binnen de wereld van social media.

Jouw taken:

  • Het bepalen van een contentstrategie en het maken van een contentplan
  • Data analyseren en op basis daarvan de content optimaliseren
  • Het schrijven van diverse content, zoals teksten voor op onze website en nieuwsbrief en social media platforms
  • Het maken en plaatsen van visuele content, zoals infographics, beeldmaterieel en video’s
  • Doelgroepen binnen ons werkveld scherper in beeld krijgen op basis van onderzoek en interviews

Je hebt dus een breed takenpakket. Als je wilt, ziet elke werkdag er anders uit. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding.

Wat bieden wij?

Wij bieden een brede en gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de groei van StadLandWater en tegelijkertijd te werken aan je eigen groei. Bij ons zijn er namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, jij bepaalt hoe jouw toekomst bij StadLandWater eruit ziet. We staan open voor jouw ideeën over bijvoorbeeld de aanschaf van licenties en audiovisueel materieel voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Ook moedigen we je aan om deel te nemen aan één van onze kennisteams binnen onze eigen StadLandWater University. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste, gedreven en vakkundige collega’s. Wij bieden daarnaast een moderne, eigentijdse werkomgeving, flexibele werktijden, leuke uitjes en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van waar je woont, is je standplaats in overleg.

Solliciteren

Solliciteren voor deze functie is zo gedaan. Geen motivatiebrief of uitgebreide CV, maar gewoon een sollicitatieformulier invullen!

Interesse of liever eerst meer weten?

Dan horen wij graag van jou. Neem contact op met Saskia Briggeman, onze HR Manager. Zij is bereikbaar op 06-1507 7683 en via s.briggeman@stadlandwater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werken bij StadLandWater

Alles wat je wilt weten over werken bij StadLandWater, voor je solliciteert als content marketeer.

Lees verder