Vacature Business assistant

In Goor/Lichtenvoorde of Apeldoorn

Ben jij graag een spin in het web, word jij blij van multitasken? Beschik je daarnaast over een echte hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk een echte duizendpoot die verantwoordelijk is voor het uitzetten van bedrijfsactiviteiten met betrekking tot diverse zaken en bij het reilen en zeilen op kantoor.

Wij….

….. zijn StadLandWater, een allround management- en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan. Van advies en ontwerp tot engineering, van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. We denken allround, wat al vaak voor meerwaarde heeft gezorgd bij onze opdrachtgevers. StadLandWater staat bekend om haar kennis en kunde op het gebied van geïntegreerde contractvormen, gebiedsontwikkeling, mechanische riolering en rioolrenovaties. Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten. Zo houden we ons onder andere bezig met diverse duurzaamheidsvraagstukken, zoals het klimaat adaptief inrichten van de openbare ruimte en de ontwikkeling van windmolen- en zonneparken en zijn we sinds kort partner van NL Greenlabel. Daarnaast is StadLandWater regelmatig betrokken bij innovatieve aanbestedingsvormen waar in bouwteamverband nauwer met aannemers wordt samengewerkt.

Jij….

…. krijgt energie van het ontzorgen van je collega’s bij StadLandWater. Jij bent degene die met name de directie werk uit handen neemt en er zo voor zorgt dat zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau en hebt minstens 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur bij een dienstverlenende organisatie. Daarnaast heb je affiniteit met de technische branche. Je bent een sterke persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich niet snel van de wijs laat brengen. Een gestructureerde doener die prioriteiten kan stellen. Jouw sociale skills komen goed van pas in deze rol. Je maakt snel en makkelijk contact en neemt graag initiatief. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Heb jij een goed idee over hoe dingen beter of anders kunnen? Stel het voor en pak het op. Tot slot ben je veelzijdig en flexibel en vind je het geen probleem om ook eenvoudige klusjes op te pakken. Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar en werkt bij voorkeur op de maandag en donderdag op één van de vestigingen.

Jouw rol

Als business assistant heb je een heel brede en veelzijdige functie. Jouw werk draait om het ondersteunen van de directie en bij het reilen en zeilen op kantoor. De werkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat zijn onder andere:

 • Het organiseren van diverse zaken zoals beurzen/relatiedagen/kennisdagen, de halfjaarlijkse innovatiebox, het halfjaarlijkse overleg en halfjaarlijkse bedrijfsuitjes;
 • Het inplannen van directie-overleggen, MT-overleggen en klantgesprekken;
 • Het regelen van de kerstpakketten en attenties voor onze opdrachtgevers;
 • Het regelen van locaties en catering voor (interne) cursussen/events;
 • Het actualiseren van de BHV-plannen en regelen BHV-herhalingscursussen;
 • Het up-to-date houden van de website;
 • Het schrijven van teksten voor de website, LinkedIn en beursmateriaal;
 • Het verzorgen van de tweemaandelijkse nieuwsbrief inclusief monitoring;
 • Het inplannen en organiseren van foto- en videomomenten;
 • Beheer van diverse contracten met betrekking tot facilitaire zaken en licentiebeheer;
 • Beheer van panden, wagenpark en inventaris;
 • Voorraadbeheer en inkoop kantoorartikelen;
 • Het contact met de schoonmakers;
 • Agendabeheer voor de directie.

Wat bieden wij

Wij bieden een brede, gevarieerde functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in een bedrijf waar je grotendeels je eigen toekomst kan bepalen. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige, informele werksfeer met enthousiaste en vakkundige collega’s. Binnen ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij bieden daarnaast een markconform salaris, 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe maak je kans?

We verwachten dat je je verdiept in StadLandWater voordat je solliciteert. Kun jij, op basis van datgene wat je van ons weet, uitleggen waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze gevarieerde rol? Stuur dan een gemotiveerde brief in welke vorm dan ook waarin je uitlegt wie je bent, wat je kunt en wat je denkt te kunnen toevoegen aan StadLandWater. We vinden het bovendien belangrijk dat je past binnen ons team. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan ga je ook in gesprek met je mogelijk nieuwe collega’s.

Interesse?

Dan horen wij graag van jou! Je mag je sollicitatie richten aan StadLandWater ter attentie van Saskia Briggeman via s.briggeman@stadlandwater.nl. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over deze vacature, neem dan contact met bovenstaande contactpersoon via 06-1507 7683.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.