Ons werk

De openbare ruimte is een dynamisch krachtveld. De inrichting en herinrichting ervan levert dan ook een enorme diversiteit aan vraagstukken op in een steeds wisselende setting. Graag presenteren we u projecten waar we met een glimlach op terugkijken. Omdat ze ze alles bevatten waar ons civiele hart sneller van gaat kloppen: grond, water, mensen en machines. Met een goed ingerichte openbare ruimte als resultaat.

Start realisatie Innovatiepad Enschede

19-05-2017

Het is zover. We starten met de aanleg van het Innovatiepad op het Kennispark in Enschede. ‘Maar jullie zijn toch een adviesbureau?’. Dat klopt. Maar als partner van het samenwerkingsverband Flow of Innovation doen we het nu eenmaal anders.

Dagelijks toezicht relining gemeente Ermelo

06-03-2017

Voor de gemeente Ermelo verzorgen wij het dagelijks toezicht op de relining van bijna 4 km vrijvervalriolering en de renovatie van 53 putten. Naast de begeleiding van de uitvoering namens de opdrachtgever toetst StadLandWater ook de kousdikteberekeningen.

StadLandWater partner Flow of Innovation

28-02-2017

The Flow of Innovation: dit pad reist 1100 m door het innovatieve landschap van Enschede. Het vormt een snelle en gemakkelijke verbinding voor voetgangers en fietsers tussen Enschede Kennispark treinstation en Universiteit Twente. 

Sanering gemaal en aanpassen overstortsituatie in Wijhe

07-09-2016

Tot voor kort had de gemeente Olst-Wijhe nog een ‘bemalen’ overstort in gebruik bij de voormalige zuivering aan de Jan Meesterweg in Wijhe.

Relining voor 4 gemeenten met 1 bestek

24-08-2016

StadLandWater ontving de vraag de werkvoorbereiding te doen voor het op de markt brengen van een reliningsbestek. Het ging om 4 gemeenten: Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Staphorst.

Slimme oplossing riolering Mr. De Boerlaan Deventer

03-05-2016

Onder de H.F. Mr. de Boerlaan in Deventer ligt een transportriool op 5 meter diepte met grote infiltraties en scheuren. Het riool ligt bovendien met tegenschot. Gemeente Deventer betrok StadLandWater bij het vinden van een geschikte oplossing.