Ons werk

De openbare ruimte is een dynamisch krachtveld. De inrichting en herinrichting ervan levert dan ook een enorme diversiteit aan vraagstukken op in een steeds wisselende setting. Graag presenteren we u projecten waar we met een glimlach op terugkijken. Omdat ze ze alles bevatten waar ons civiele hart sneller van gaat kloppen: grond, water, mensen en machines. Met een goed ingerichte openbare ruimte als resultaat.

Rick Wopereis, Adviseur mechanische riolering

21-01-2018

We hebben ons team namelijk uitgebreid met een Adviseur mechanische riolering. Zijn naam is Rick Wopereis. Met zijn opgedane praktijkervaring helpt Rick u bij het optimaliseren van de afvoercapaciteit van stelsels, het verminderen van storingen en het verlagen van onderhoudskosten.

Sloopbestek in Overijssel en Gelderland

21-01-2018

In Deventer moest een fabriekspand plaatsmaken ten behoeve van de verbreding van de Hanzeweg. En ook in Gelderland stonden er sloopplannen op het programma. Lees meer over strakke planningen, slimme oplossingen, vleermuizen en asbest.

Geslaagd traject relining gemeente Hellendoorn

21-01-2018

Voor de gemeente Hellendoorn begeleidden wij de rioolrenovatie 2016-2017. Die begeleiding betrof de voorbereiding en het aanbestedingstraject, en de verzorging van het dagelijkse toezicht en de directievoering.

Infra Relatiedagen: 6, 7 en 8 februari in Hardenberg

21-01-2018

Bent u verantwoordelijk of betrokken bij watertaken binnen uw organisatie? Houdt u zich bezig met operationeel rioolbeheer, realisatie en beheer en onderhoud? Kom dan tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg vooral even langs bij StadLandWater, sterk in watervraagstukken.

​Droge voeten bij extreme neerslag? Kom naar de Vakbeurs Openbare Ruimte!

24-08-2018

Op 26 en 27 september 2018 vindt u in de Jaarbeurs Utrecht de Vakbeurs Openbare Ruimte. Hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Omdat onze civieltechnische managers, adviseurs en engineers al deze disciplines beheersen, staat StadLandWater natuurlijk ook op deze beurs.

Renovatie 4 gemalen Staphorst

22-01-2018

StadLandWater en Pomptechniek Dedemsvaart inspecteerden maar liefst vier gemalen in de gemeente Staphorst. De gemalen waren op basis van hun leeftijd toe aan vervanging of renovatie. En dus was het tijd om ze nader te onderzoeken.