Ons werk

De openbare ruimte is een dynamisch krachtveld. De inrichting en herinrichting ervan levert dan ook een enorme diversiteit aan vraagstukken op in een steeds wisselende setting. Graag presenteren we u projecten waar we met een glimlach op terugkijken. Omdat ze ze alles bevatten waar ons civiele hart sneller van gaat kloppen: grond, water, mensen en machines. Met een goed ingerichte openbare ruimte als resultaat.

Toezicht winkelcentrum Keizerslanden in Deventer

06-06-2018

StadLandWater mocht toezicht houden op de reconstructie van de openbare ruimte rondom winkelcentrum Keizerslanden in Deventer. We hadden te maken met winkelend publiek, met bevoorradingsbewegingen voor de winkels en met bouwers en bouwverkeer. Er was dan ook veel afstemming nodig om alles in goede banen te leiden.

Renovatie 4 gemalen gemeente Olst-Wijhe

04-06-2018

Wanneer NEN-veiligheidskeuringen en BRL-inspecties aantonen dat bij 4 gemalen herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan is er werk aan de winkel. StadLandWater begeleidde voor de gemeente Olst-Wijhe een grondige renovatie.

Innovatieve fietsenstalling Kennispark Enschede

19-03-2018

De opdracht was even simpel als uitdagend. Gemeente Enschede wilde een fietsenstalling op het Kennispark die zou bijdragen aan de hightech-uitstraling van het Kennispark en het Innovatiepad. Aantal te stallen fietsen: 400 stuks. Op 15 maart 2018 is de stalling officieel geopend door de gemeente.

Riodesk Kikker partnership voor StadLandWater

19-03-2018

StadLandWater is toegelaten tot het partnership van Riodesk. Dat betekent dat gebruikers van het beheerpakket Kikker nu bij ons terecht kunnen voor ondersteuning. Wij zijn er blij mee. Want goed beheer begint met goede data.

Inrichting buitenruimte werkgebouw Gemeente Apeldoorn

12-03-2018

Richt je de buitenruimte van een nieuw terrein in op basis van een terreingrid, dan levert dat interessante uitdagingen op. Zo ook bij het opstellen van het stedenbouwkundig plan van de buitenruimte rondom het nieuwe werkgebouw van Gemeente Apeldoorn.

Toezicht en directievoering Hanzeweg Deventer (in beeld)

09-03-2018

Uitdagend, maar vooral ook heel erg leuk: toezicht houden op en de directievoering doen van de grootschalige binnenstedelijke reconstructie van de Hanzeweg in Deventer. Een project waarin alle disciplines bij elkaar gebracht en gehouden moesten worden.