Nieuwe manier van rioolbeheer bespaart tijd en gedoe

WEBINAR - donderdag 16 juli, 10:30 en 14:30 uur

Het rioolstelsel bestaat deels uit technische installaties met mechanische en elektronische onderdelen. Die installaties vragen om terugkerend en bijzonder onderhoud. Een handig hulpmiddel zijn softwarematige Onderhoud Management Systemen (OMS). Slim voorkomen is immers beter dan duur genezen.

Onafhankelijk OMS

Er zijn diverse systemen waaruit u kunt kiezen, maar slechts één daarvan opereert volledig onafhankelijk van leveranciers en dat is AFKAS. AFKAS is ontwikkeld door automatiseringsorganisatie A&X Automatisering. Softwareontwikkelaars dus. AFKAS zit daardoor softwaretechnisch fantastisch in elkaar en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Inhoud webinar

Op 16 juli aanstaande geeft StadLandWater voor de derde maal een webinar voor eindgebruikers over wat er komt kijken bij het onderhoud aan rioolinstallaties en hoe een OMS u daarbij kan helpen. We presenteren de verschillende stappen en adviseren over de te maken keuzes. En uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen over het beheer van rioolinstallaties.

We organiseren het webinar in samenwerking met Robert Dusseldorp van A&X Automatisering. Hij neemt u tijdens het webinar in vogelvlucht mee door het programma van AFKAS zodat u in korte tijd precies weet welke nieuwe en unieke toepassingen dit OMS u te bieden heeft.

Aanmelden webinar

Bijblijven is bijwonen. Meld u hier aan voor het webinar.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar ons algemene e-mailadres: info@stadlandwater.nl. Bellen kan ook.

Neem contact op

Direct contact

Vestiging Goor

0547 276389

Vestiging Lichtenvoorde

0544 393220